طراحی رستوران Auruga



معمار: سانجای پوری
موقعیت بنا: مومبای (بمبئی سابق) ، هند
متراژ: 335 متر مربع
سال احداث: 2013
تعاریف معمار: این مکان سابقاً انبار یک کارخانه قدیمی بوده و متروکه بوده است. اما شرایط مناسب این سایت و موقعیت مناسب عمومی آن به خاطر وجود نور مناسب و درختان، یک فرصت مناسب را برای طراحی یک کافه رستوران و کلوپ شبانه (یک فضای تلفیقی کوچک) را در اختیار ما قرار داده است. سطح بالایی این فضا یک دید زیبا را به منظره بیرونی ارائه می کند، و بخش پایینی فضای مناسبی برای کلوپ به شمار می رود.برای مطالعه کامل خبر، با گروه معماری آرل در ادامه مطلب همراه باشید.




کل ساختمان بیرونی از شبکه های آلومینیومی تشکیل شده است، که با زاویه دادن به این صفحات، و شکست نور در داخل، زیبایی این مکان را دو چندان کند. در طراحی این صفحات، معمار از هندسه انتزاعی بهره جسته است و این ترکیب را در دیوارها، سقف، راه پله، و ستون ها به کار برده است. با استفاده از یک فضای نیمه باز و نیمه بسته، و شکست نور، جلوه این فضای انتزاعی و آرامش بخش را دو چندان کرده است.




از متریال های که در این طرح به کار رفته می توان به پالت های سیاه و سفیدی که در پوشش سقف استفاده شده شده اشاره نمود. همچنین استفاده گرانیت خاکستری در کف و به کار بدن تخته های فیبر عایق صوت در دیوارها، از ظرافت های بصری و کاربری این فضا به شمار می آید.







لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-998.html