طراحی رستوران پاریس-نیویورک

تحریریه معماری آرل
معمار: CUT Architects
موقعیت بنا: پاریس ، فرانسه
متراژ: 90 متر مربع
سال اجرا: 2012
معماری رستوران پاریس – نیویورک، یکی از موضوعات مشترک یک فست فود در فضای یک رستوران پاریسی است.این طرح ترکیبی بر اساس فرهنگ معماری پاریس و نیویورک صورت گرفته و تلاش داشته تا از طرح های کلیشه ای امروزی فاصله بگیرد. طراحی سقف سیاه و سفید با شبکه بندی به وسیله لامپ، یادآور سینما و تئاترهای برادوی در نیویورک، و انعکاس سیاه و سفید کاشی های کف و سیمان سفید دیوار بخشی از طراحی نمادین پاریس است. دیوار های لخت طبقه اول به وسیله نور لامپ و پوشش های انعکاس آور، یک فضای روشن و نورانی را در اختیار مشتریان و کارکنان در کل فضا قرار می دهد.برای مطالعه کامل خبر، با گروه معماری آرل در ادامه مطلب همراه باشید.


 
سازه های فلزی استفاده شده در تزئین فضا به همراه پوشش چوب و آلومینیوم بر اساس ساختارهای ایفل ، و مس کار شده با توجه به متریال کار شده بر روی مجسمه آزادی بوده است. از سازه های فلزی برای ساختن راه پله و همینطور تزئین آن استفاده شده است.
 




گردآورنده: گروه معماری آرل

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-944.html