طراحی معماری ویلا چمن / استودیو فضای خاص

تحریریه معماری آرل
در وضعیت موجود یک واحد مسکونی کوچک و یک استخر در سایت طراحی داشتیم و در روند طراحی ویلای چمن سعی ما بر حفظ آن بود.
با قرار دادن یک درخت سدروس در انتهای مسیر ورودی و تقویت آن یک محور ساختاری به گونه ای ایجاد شد که حجم دوم در طرف دیگر محور اضافه شود. بنای وضع موجود به صورت فرم بیسیک و آرکه تایپی از یک خانه بود که ما با بازی با شیب احجام و از بین بردن محور تقارن آن ها این فرم را واکاوی کردیم. این تغییرات در احجام به گونه ای بود که زون های خصوصی و عمومی بر اساس تناسبات فضاهای مورد نیاز و برنامه فیزیکی تفکیک شدند. این تفکیک زون ها حول محور ساختاری است. درخت سدروس در انتهای مسیر از ابتدای ورود به سایت نمایان است. همراه آرل باشید...
مشخصات پروژه :
نام : ویلا چمن
معمار : حسین نمازی
شرکت معماری : استودیو فضای خاص
رندر و عکاس : مهیار تسلط
کارفرما : اقای پاسدار
تحریریه معماری آرل
منبع : استودیو فضای خاص

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-8216.html