اسباب بازی هایی که الهام بخش طراحی دکوارسیون و معماری هستند

تحریریه معماری آرل
بیشتر معمارانی که پدر یا مادر هستند، در خرید اسباب بازی های معماری یا دکوراسیون فرزندان خود تفکرات منحصربه فردی داشته اند. به همین علت پائولا زاسنیکوف که شریک گروه معماری Arquitetos بوده، با همکاری آندریا گومز تصمیم گرفتند تا یک برند اسباب بازی های معماری به نام Bubud را راه اندازی کنند. زاسنیکوف خود یک معمار، و مهم تر از آن مادر فرزندی به نام آنا است که همواره دوست دارد دست به ابداع بزند. 

همانگونه که وی برای خردی خانه عروسک دختر خود جستجوی زیادی انجام داده بود، تلاش های خود را به چیزی سرگرم کننده تبدیل کرد. وی طراحی و تولید اسباب بازی با محور دکوراسیون و معماری را آغاز کرد و با توجه به سلایق و بازخورد دخترش نسبته به اختراعاتش، موارد بعدی را طراحی می کند. زاسنیکوف با طراحی و ساخت اسباب بازی های معماری برای آنا و دوستانش در جست جوی بازخورد کودکان به موضوع معماری و رشد ذهن خلاق آنها در فضاسازی است.

گومز که گرافیست و دوست نزدیک زاسنیکوف می باشد، خود صاحب دو دختر به نام های لیزا و رزا است. پائولا و آندریا با تولید اسباب بازی های معماری و طراحی با توجه به متود بین المللی، الهام بخش بسیاری از معماران و طراحان اسباب بازی های کودکان شده اند. همچنین آنها با طراحی و تولید آبجکت و دکوراسیون های جانبی، اشیائی ارائه داده اند که مناسب تمام رده های سنی است که برای کودکان نوپا تا افراد بالغ سرگرم کننده و آموزنده است. اولین مجموعه Bubud شامل آیتم های معماری کوچک برای جمع آوری و آشنایی به کلیت دکوراسیون می باشد. کیت های کوچکی که از جنس MDF بوده، و توسط برش لیزر به خانه های کوچک و دکوراسیون تبدیل می گردد. 

اَشکال خام Bubud با کمی مهارت های خلاقانه، ما را دعوت می کند تا رنگ ها، بافت ها، سایه ها، شکل، اندازه و ترکیب های جسورانه را با هوشمندی خود در یک بازی تجربه کنیم. Bubud به واسطه گستردگی رنگ و متریال شما را به ادارک، تعامل و تفسیر ارتباط با دنیای بیرونی دکوراسیون را از طریق بازی به شما منتقل می کند. در طول توسعه این وسایل روابط، افراد، محیط و اشیاء با هم هارمونی دارند و به صورت کلی به تفهیم رسیدند. 

تحریریه معماری آرل
منبع: archdaily.com

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-7931.html