مرکز درمانی بیماری های پوست کودکان

تحریریه معماری آرل
طراحی مرکز درمانی جِجو بیمارستانی با تمرکز بر بیماری های زیست محیطی همچون درماتیت (اگزما) می باشد، و برای خدمات دهی به کودکان پیش دبستانی ارائه شده است. به طور کلی بیمارستان کودکان جِجو از فضاسازی تعاملی برای راحتی بیماران و همراهان بهره برده است. عبارت جِجو در زبان کره ای به مفهوم نمادین سنتی گهواره یا در آغوش طبیعت اشاره می کند که بخش تاثیرگذاری در طراحی مفهومی نمای بیمارستان و سایت پروژه در جنگل های درخت جوز یا همان می باشد. 

ضوابط طراحی بیمارستان ججو بیشتر تمرکز بر روی فضای طبیعی، و جنگل های جوز هندی به صورت طبیعی داشته که به مجموعه پیوند خورده اند. جایی که مسیر پیاده رو، پارکینگ خودروها و جنگل برای راحتی رفت و آمد انسان با طبیعت، و راحتی طبیعت نسبت به دخالت انسان به همدیگر متصل شده اند. وقتی از بالا به سیرکولاسیون مسیرهای درون سایت را مشاهده می کنیم، پی خواهیم برد که شیوه ارگانیک در تمام ارتباطات سایت و شاه راه ها و حتی فرم ساختمان موج می زند. ترتیب بندی ساختمان به تنهایی با مرزبندی درون سایت و جنگل های اطراف آن تطبیق یافته است.

طراحی بیمارستان تخصصی کودکان بیشتر مانعی برای باد قالب فصول سرد می باشد. فرم دوار ساختمان باد سرد را در زمستان مسدود کرده، و رد فصول گرم مانند یک فیلتر نسیم خنکی را به درون ساختمان هدایت می کند. با جدا کردن جرم ساختمان و درگیر شدن جنگل به کل مجموعه، یک چشم انداز طبیعی به مرکز بیمارستان پیوند خورده که محدوده ای مناسب برای دریافت نور و تهویه طبیعی به شمار می رود. پلان بیمارستان تخصصی پوست ججو به 4 فضای عملکردی تقسیم شده است. فضاهای درمانی، آموزشی، اقامت و کسب کار به صورت خوشه های مجزا می باشند. این کلیت مجموعه است که توسط خطوط عمودی ارگانیک به هم متصل شده تا ارتباط بصری جنگل و باغ بتواند تاثیرات روانی مثبتی  را بر روی بیماران، همراهان و کارکنان بگذارد.

به طور کلی معماری مرکز درمانی ججو بر اساس مضمون شفا داده شدن در طبیعت جوز است. تجسم این ایده با ترکیب شیشه، رشته های باریک آلومینیوم بر روی نمای شیشه ای و فرم دوار ساختمان منتشر شده است. فقط سطح پایین ساختمان با متریال صلب از سنگ پوشیده شده است. چون به طور کلی ماهیت کانسپت اصول طراحی بیمارستان بر تهویه طبیعی، نور و طبیعت تمرکز داشته است. تیم معماری پروژه بیمارستان کودکان ججو پس از طراحی تمرکز خود را بر روی اجرای با کیفیت با عملکرد بالای یک فضای درمانی گذاشته اند. به طور کلی سایت بیمارستان یک عامل مقاومت کننده در برابر ساختمان بود که کاربرد عایق بندی و متریال را بیش از هر نیاز دیگری برای ساختمان ضروری می نمود. این پروژه می تواند یک نمونه موردی بی نظیر از ادغام ساختمان های درمانی در فضاهای طبیعی، به همراه اقلیم نسبتا سخت باشد.
















تحریریه معماری آرل
منبع: archdaily.com

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-7802.html