اولین طراحی رستوران زیر آب در اروپا را مشاهده کنید

تحریریه معماری آرل
جدید ترین طرح اسنوهتا (snøhetta) پس از گذر از طراحی پروژه های بزرگ فرهنگی و هنری، یک رستوران منحصریه فرد زیر آب می باشد. پروژهی ای جدید که خصوصیات برجسته این گروه معماری را به تصویر می کشد. طراح رستوران زیر آب در جنوبی ترین نقطه خطوط ساحلی نروژ در نظر گرفته شده و به نخستین رستوران زیر آب اروپا نام گذاری شده است. کانسپت طراحی رستوران به هدف نزدیکی نیروهای طبیعت به انسان و زیبایی های بصری زیر آب روستای بالی (båly) ارائه شده است. فرم کلی این پروژه مانند قایق لوکسی است که در حال غرق شدن بوده و مفهوم سقوط در عمق را به نمایش می گذارد. 

فرم نامتعارف رستوران به دلیل نیمه غرق شدن نیازمند اقدامات اجرایی و تئسیساتی زیادی بوده است. ابتدا می بایست تمام مدخل های درون و بیرون دریا آب بندی شده و سپس یک بتن با میزان کمترین جذب آب برای قالب بیرونی رستوران در نظر گرفته شود. سازه رستوران به طور دائم در آب قرار دارد. لذا می بایست از مصالحی مانند: بتن ساخت پایه پل های معلق یا سد سازی استفاده شود تا فشار و رسوبات آب شور را تحمل کند. طراحی داخلی رستوران تا حدودی ما را یاد صخره های مرجانی می اندازد. سقف و دیوار رستوران توسط المان های کوچکی شبیه به برگ مرداب های آبی طراحی شده و فضای زیبا و آرامش بخشی خلق نموده است. 




تحریریه معماری آرل
منبع: designboom.com

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-6658.html