طراحی داخلی رستوران در یک فضای کوچک



معمار:شرکت معماری LEAD
موقعیت بنا:Causewy bay,Hong Kong
متراژ بنا:25 متر مربع
سال اجرا:2012

پک لو (Pak Loh) یک فرد سنتی است و در هنگ کنگ متخصص رستوران های خانوادگی با ارائه غذای چینی است. بیش از 45 سال رستورا ن های او بسیار موفق بوده و گل سرسبد منطقه کازوی در خلیج هنگ کنگ بوده اند.این پروژه در قسمت ورودی بازسازی شده و در بخش جلویی خود به جای قسمت آماده سازی(تحویل غذا جلوی رستوران به صورت آماده مانند سیستم اکثر رستوران های فعلی در غرب آمریکا) با یک ناهارخوری و بخش VIP در داخل جایگزین شده است.




اطاق VIP در قسمت نمای رو به بیرون ساختمان واقع شده و توسط یک گذرگاه عمومی از ورودی اصلی جدا شده است.این طرح دارای یک اطاق بسیار کوچک و صمیمی است که به طور کامل توسط یک فضای قابل دید احاطه شده است.این وضعیت به عنوان یک فرصت تلقی می شود تا برای مشتریانی که در داخل نشسته اند ، عبور رهگذران از پیاده رو مانند تماشای یک صحنه تئاتر می باشد.در این طرحتمام عناصر با یکدیگر همکاذی می کنند و در تعامل با یک خیابان شلوغ در خلیج کازوی به خوبی در بلوک های ساختمانی پنهان شده است.از طریق همکاری عناصر هندسی فضا،تقویت دید عموم از بیرون و تزئینات نور،این مکان دارای بعد بصری جذابی شده است.با توجه به نکاتی که در طراحی ناهارخوری بخش VIP شده،مشتریان به طور باالقوه برای ورود وسوسه می شوند.



گردآورندگان:گروه معماران آرل

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-653.html