فرهنگسرای ارسباران + پلان

تحریریه معماری آرل
ساخت این مجموعه فرهنگی و هنری توسط شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران ، در سال 1372 در ضلع جنوبی منطقه سه و محله سیدخندان تهران صورت گرفته شده است.کتابخانه و آمفی تئاتر اولین واحدهای ساخته شده این مرکز با طراحی مهندس میرحسینی بوده و بعد از گذشت دو سال ،در سال 1374 این مرکز با نام فرهنگسرای ارسباران و در زمینی به مساحت 2800 متر و 1800 متر زیربنا افتتاح شده است.




این فرهنگسرا به عنوان یکی از مراکز مهم و تاثیرگذار  در عرصه فرهنگ و هنر همه روزه میزبان هنرمندان، استادان و پژوهشگران و دوست داران هنر است. علاوه بر کارکرد موثردر این مجموعه  ایجاد فضای مفرح همراه با گیاهان و پرندگان آرامش و پویایی را به فضا اهدا کرده است حرکت پرندگان و صدای آنها فضا را زنده تر وطراحی این فضا از طریق وید نور را در فضا افزایش داده است.



برنامه ها و فعالیت های متنوع فرهنگسرای ارسباران ر حوزه های ملی و بین المللی از طریق باشگاه های فیلم، نمایش، موسیقی، هنرهای تجسمی، ادبی و معماری از طریق واحد های روابط عمومی، آموزش، امور اجتماعی  و مذهبی،کتابخانه ی تخصصی، نکارخانه و ... به شهروندان خدمت رسانی می کند.
سالن هنر:
 تالار هنر با ظرفیت 288 صندلی و امکانات و تجهیزات پیشرفته ی نور و صوت(صدای دالبی)، امکان پخش فیلم های 35 میلی متری و ویدیویی، صندلی های استاندارد، سیستم سرمایش و گرمایش مطبوع و محیطی آرام با قابلیت اجرای موسیقی،تئاتر و برگزاری همایش و نشست ها می باشد.

سالن هنر و تجربه:
این سالن با ظرفیت 45 نفر به همراه امکانات تخصصی نور، قابلیت برپایی کارگاه های تخصصی هنر، تمرین و اجرای تئاتر و موسیقی تجربی ا را برای گروه های مختلف تئاتر آماتور و حرفه ای دارا می باشد.

کتابخانه تخصصی هنر :
این کتابخانه با مساحتی  بالغ بر 300 متر مربع دارای سالن مطالعه برای خانم ها و آقایان و مخزن 18 هزار جلدی به زبان های فارسی و لاتین در زمینه های متنوع هنری و نشریات مختلف در باب هنر  روزانه در اختیار اعضا می باشد.

نگارخانه :
فرهنگسرای ارسباران دارای 3 نگارخانه می باشد که با ظرفیت های 40-70 تابلو برای نصب جزو نگارخانه های فعال و پرکار تهران محسوب می شود.




از دیگر قسمت های این مجموعه می توان سالن تشریفات ،واحد آموزش شامل کلاس ها و کارگاه ها و قسمت های اداری و مدیریت و روابط عمومی و همینطور کافی شاپ و فروشگاه محصولات فرهنگی نام برد.




پلان های فرهنگسرا:


تحریریه معماری آرل
منبع: آرل

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-6246.html