پرینتر سه بعدی هولوگرفیک با سرعت خیره کننده ساخت اشیاء

تحریریه معماری آرل
یکی از روش های متداول کار با پرینتر سه بعدی به کار بردن لیزر در تمام جهت های برش یک حجم به صورت لایه به لایه می باشد. در این روش اشعه لیزر کل حجم را به صورت لایه به لایه از بالا برش می دهد تا فرم مورد نظر شما به اتمام برسد. این روش وقت گیر، کند و هزینه بر می باشد. محققان با استفاده از هولوگرام سه بعدی روشی مدرن با سرعت عمل به مراتب بیشتری ارائه داده اند. در ادامه ویدئوی کوتاهی از نحوه عملکرد این پیرنتر سه بعدی برای شما قرار داده ایم.

چاپگر فوق توسط یک پروژکتور سه بعدی کار میکند. این پروژکشن حجم مورد نظر را به صورت سه بعدی یه یک سطح حساس به نور منتقل کرده که درون این ظرف ماده ای لزج و چسینده ای قرار دارد. این ماده پلاستیکی پس از شکل گیری به سرعت سفت شده و از صافی صفحه مورد نظر خارج می شود.کل فرایند برش و شکل گیری در کسری از 5 ثانیه صورت می گیرد که در پرینترهای سه بعدی معمولی چند دقیقه به طول می انجامد.
علاوه بر سرعت عمل بالای پرینتر هولوگرام، مدل ساخته شده ضعف دانه بندی و خلل و فرج پرینترهای سه بعدی معمولی را ندارد. در این روش به غیر از ساخت حجم کلی می توانید برخی ساختارها و سازه ها را به طرح حجم مورد نظر خود اضافه کرده و دستگاه ساخت آنرا آسان تر انجام می دهد.
با وجود اینکه تکنولوژی هر روز در حال پیشرفت و تسریع روش های نوین است، اما برخی محدودیت ها این روش ها را دستخوش ضعف هایی می کند. مثلا در همین تکنولوژی پرینتر هولوگرام با محدودیت اندازه آیجکت مواجه هستید. ایجاد اشکال بزرک در این پرینتر درست شکل نمی گیرند و حتی امکان ذوب ماده در قالب های بزرگ وجود دارد. رفع چنین مشکلاتی نیازمند زمان و آزماشی های بیشتری است. 
 
تحریریه معماری آرل
منبع:archdaily.com

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-5819.html