معماری کافی شاپ و چایخانه در مزارع چای تایلند

مترجم: الهه کاشی
این کافه و چایخانه در مزارع چای تایلند و روی تپه ها واقع شده است که ساختمان آن متشکل از 3 بخش می باشد و دارای دید 360 درجه به منظره ی مزرعه می باشد. در واقع، ایده اصلی طراحی حفظ دیدگاه بالای تپه بوده است که بدین منظور، ساختمان ها با زاویه های مختلف و تا حدودی به صورت شناور طراحی شده است و دارای فضاهایی از جمله: ناهار خوری، کافه، قهوه خانه و سرویس بهداشتی می باشد. بازدیدکنندگان قادرند از چای تازه مزارع در محیطی آرامش بخش بهره ببرند.


تحریریه معماری آرل
مترجم: الهه کاشی
منبع: archilovers

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-4915.html