طراحی داخلی رستوران با سیلندر های مقوایی

مترجم: الهه کاشی
این رستوران در توکیو توسط Shigeru Ban طراحی شده است که به نوعی ساختمان مسکونی با رستوران ترکیب شده است؛ چرا که دو طبقه ی بالای رستوران واحدهای آپارتمانی واقع شده است. شیگرو با استفاده از سیلندر های مقوایی در طراحی داخلی رستوران، فضایی گرم و صمیمی را برای مشتریان فراهم کرده است. در ادامه می توان به سقف بالای فضای ناهارخوری اشاره نموده که به صورت کِرو و موج دار طراحی شده و محیطی انعطاف پذیر به وجود آمده است. همچنین، طراحی مبلمان نیز به تبعیت طراحی از سقف و دیوارهای رستوران، از سیلندر های مقوایی تشکیل شده که در کنار هم قرار گرفته اند.


مقابل رستوران فضای بازی در نظر گرفته شده است که با تخته چوب ها کفسازی شده است.

واحد آپارتمان

تحریریه معماری آرل
مترجم: الهه کاشی
منبع: designboom

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-4833.html