طراحی پایدار رستوران Väkst در دانمارک

مترجم: فائزه میرزائی
معماری: Genbyg
موقعیت: دانمارک
سال: 2016
ایده اصلی طراحی این رستوران خلق فضایی بود که نمایان گر محیط شهری و فضای زنده و طبیعی باغ باشد. قلب این رستوران را گلخانه ای بزرگ تشکیل می دهد که در میان دو طبقه از این رستوران ساخته شده است در نتیجه عبور مشتریان میان طبقات با تجربه  ی حس طبیعی و با طراوت گیاهان همراه است. طراحی این فضا با هدف رعایت اصول محیطی و معماری ای پایدار انجام پذیرفته که استفاده از متریال های بازیافتی این هدف را تحقق بخشیده است. این متریال های قدیمی و بازیافت شده علاوه بر کاهش مصرف مواد طبیعی مثل چوب، فضایی کلاسیک و قدیمی را نیز ایجاد کرده و به این ترتیب دو هدف پایداری و زیبایی فضا را در کنار هم دنبال کرده است. لیست متریال های بازیافت شده شامل: قفسه های رستوران که از کشو های چوبی قدیمی ساخته شده اند، الوار های چوبی تامین شده از استیج یک استادیوم قدیمی، صندلی های تامین شده از یک مدرسه، جعبه های میوه، کفسازی چوبی تامین شده از یک کارخانه قدیمی، لامپ های تامین شده از قوطی های رویی و تزیینات سقف تهیه شده از سفره های قدیمی می باشد. 


تحریریه معماری آرل
منبع: archdaily

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-4630.html