طراحی داخلی رستوران و کافی شاپ، اثر کنگو کوما

تحریریه معماری آرل
از عوامل مهم طراحی رستوران، استفاده از ایده های منحصر به فرد و شیک در طراحی داخلی آن می باشد. معمار معروف کنگو کوما در طراحی رستورانی در توکیو، از سیلندر های شفاف برای پارتیشن بندی و طراحی سقف استفاده کرده است و میان این لوله ها ساقه گل هایی قرار داده تا بر جنبه ی زیبایی شناسی رستوران بی افزاید. این پرده های شفاف علاوه بر جنبه ی زیبایی شناسی باعث حفظ حریم خصوصی میز ها نیز می شود.
وی در طراحی کافی شاپ نیز به منظور ایجاد فضایی دنج و صمیمی از چوب های بابمو استفاده کرده که طناب های کنافی و گیاهان دور این بابمو ها پیچیده شده اند.



تحریریه معماری آرل
منبع: designboom

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-4618.html