طراحی کافی شاپ با استفاده از گیاهان در فضای داخلی

مترجم: پروانه شاه سوار
معماری: ninkipen
موقعیت: osaka
هدف از طراحی داخلی این کافی شاپ و رستوران، ایجاد یک تعادل بین فضاهای باز و بسته در ساختمان می باشد که کمتر می توان نمونه آن را در دیگر فضاهایی از این نوع مشاهده کرد. به منظور نمایش بیشتر و تاکید بر روی منوی اصلی رستوران که شامل مواد غذایی اورگانیک می باشد، از گیاهان سبز در فضای داخلی استفاده شده است. در این پروژه به عنوان کانون توجه در طراحی داخلی از یک درخت انگور برزیلی استفاده شده است که در ورودی محیط قرار دارد. علاوه بر این، یک حس هندسی با استفاده از خطوط مستقیم و چیدمان میزها و مبلمان در محیط ایجاد شده است که در تضاد با فرم منحنی آینه بر روی دیوار می باشد. تمامی متریال های به کار رفته در دکوراسیون داخلی رستوران از مواد طبیعی و موجود در سایت می باشند.















تحریریه معماری آرل
مترجم: پروانه شاه سوار
منبع: designboom

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-4202.html