معماری داخلی رستوران Pizzikotto

گردآورنده: فائزه میرزائی
این رستوران واقع در کشور ایتالیا در سال 2013 ساخته شده است. تمامی میز ها از چوب طبیعی ساخته شده اند و صندلی ها ساخته شده از فلز اند. خلاقیت کم هزینه ی به کار رفته در این رستوران، استفاده از بطری های بزرگ به عنوان چراغ می باشد.
چراغ هایی شبیه به پروژکتور، فضا هایی به شکل کانتینر، سقف تیره رنگ و قرار دادن بطری ها درون میله های فلزی سقف، فضا را اندکی صنعتی کرده است و حس حضور در یک انبار بزرگ مجهز را منتقل می کند.
استفاده ی خلاقانه از حرکت عمودی طناب ها و جداسازی فضا به وسیله ی این طناب ها، ویژگی دیگر این رستوران است.

















تحریریه معماری آرل
منبع: archdaily

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-3597.html