خلاقیت: طراحی یخچالی زیرزمینی که انرژی الکتریکی مصرف نمی کند.



مترجم: نیلوفر محتاط
خلاقیت طراح هلندی، Floris Schoonderbeek منجر به طراحی این یخچال زیرزمینی شد. خانه های مدرن امروز اغلب زیرزمین ندارند این در حالی است که بیشتر مردم این روزها به فضای زیرزمین احتیاج دارند. زیرا می توانند مواد غذایی خود را در آن نگه دارند و گلدان هایی را برای کاشت مواد خوراکی گیاهی آنجا بگذارند. در ادامه با ما در آرل همراه باشید.





این یخچال زیرزمینی از خاصیت عایق بودن زمین و اثر خنک کنندگی آب های زیرزمینی استفاده می کند و به گونه ای داخل خاک قرار می گیرد که لایه ای از خاک با ضخامت 1 متر دور آن را می پوشاند.بدین ترتیب دمای زیرزمین در سال ثابت و بین 10 تا 12 درجه ی سانتیگراد است که دمایی ایده آل برای نگهداری میوه، سبزیجات، پنیر و انواع نوشیدنی هاست. یخچال زیرزمینی دارای فرمی کروی می باشد.













منبع: CONTEMPORIST
تحریریه ی معماری آرل

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-3364.html