طراحی داخلی رستوران گیاهی



مترجم : ثنا حسینیان

طراحی داخلی رستوران گیاهی به همراه باغ و حیاطی مرکزی آن را، گروه معماری Kiwi & Pom انجام داده، در این پروژه آن ها سعی کردند فضا و رنگ های شاد باغ را وارد محیط کنند تا متناسب با غذاهای گیاهی و نوشیدنی های ارگانیک این رستوران باشد.



با آوردن فضای باغ در طراحی داخلی رستوران، رستورانی مدرن با هوایی تازه به دلیل بوی گیاهان فصلی، ایجاد شده است. گروه Kiwi & Pom برای طراحی داخلی رستوران به مضوعاتی مانند طراحی گرافیکی و ساخت برند برای رستوران، طراحی سازگار با محیط زیست و طراحی با برنامه ریزی فضایی، توجه کرده. کاغذ دیواری، روکش مبل و گلدان هایی مخصوص این فضا طراحی شده است.



ایجاد نور و هوای تازه هدف این پروژه بود. فضا های نشستن متفاوتی طراحی شده به طوری که هر قسمت مانند اتاق های مجزایی هستند، در هر قسمت از قفسه و گلدان هایی آویزان از سقف استفاده شده به طوری که مانند سایبان بالای هر میز قرار گرفته اند. در طراحی داخلی رستوران از مبلمان های گروه Eames با روکش هایی که مخصوص این رستوران طراحی کرده اند، استفاده شده است.









تحریریه معماری آرل
مترجم : ثنا حسینیان
منبع : contemporist

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-2834.html