نمایشگاه اکسپو میلان 2015، آخرین نگاه به غرفه ی تمامی کشورها


تحریریه معماری آرل
اکسپو میلان 2015، بسیاری از ذهن ها درگیر این موضوع است. اکسپو چیست؟ چرا این روزها انقدر پر رنگ شده است که حتی صدا و سیما به آن می پردازد؟ برای آگاهی شما دوستان عزیز و جهت آشنایی شما، باید گفت که اکسپو (EXPO) نمایشگاهی است که هر چند سال یکبار در یک کشور برگزار می شود. اکسپو نمایشگاهی از نمایشگاه ها است که در آن هر کشور در غرفه ی خود به بیان و عرضه ی فرهنگ و داشته های خود می پردازد. در یک جمله، می توان گفت اکسپو مهمترین رویداد نمایشگاهی در سرتاسر جهان است. اکسپو جام جهانی نمایشگاه هاست و سفر به اکسپو سفر به تمام دنیاست. اولین دوره ی اکسپو در سال 1851 در لندن و آخرین دوره ها در سال 2010 در چین و 2012 در کره جنوبی برگزار شد. دوره ی جاری در میلان و دوره ی بعدی در سال 2017 در قزاقستان برگزار خواهد شد. از آنجا که غرفه ی هر کشور در اکسپو، نمادی از کشور خواهد بود، معماری و طراحی غرفه ها از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود تا منطبق بر فرهنگ و خواستگاه کشور باشد.
اگر در گذشته همراه آرل بوده باشید، می دانید که طراحی غرفه ی برخی از کشور ها را مورد بررسی قرار داده ایم. با این توضیحات و با بیان این نکته که تنها 4 روز دیگر تا آغاز نمایشگاه اکسپو میلان 2015 زمان باقی است، غرفه ی تمام کشورها را مورد بررسی قرار خواهیم داد. این سفر کوتاه، بی نظیر خواهد بود. با آرل همراه باشید. ضمنا بیان این نکته ضروری به نظر می رسد که نمایشگاه اکسپو 6 ماه دایر خواهد بود. نمایشگاه اکسپو میلان از 11 اردیبهشت تا 9 آبان ماه برگزار خواهد شد.
در این بخش شما می توانید غرفه ی برخی کشورها را در همین صفحه و غرفه ی سایر کشورها را در ادامه و با کلیک بر روی عکس و نام کشور مشاهده نمایید.

نکات: 1 - بدلیل زیاد بودن عکس ها تا بارگذاری کامل شکیبا باشید.
2 - غرفه ی 56 کشور در این صفحه و غرفه ی 44 کشور در صفحه ی بعد به نمایش در آمده است.

غرفه ی بریتانیای کبیر (UK)




غرفه ی اسلونی (Slovenia)




غرفه ی آمریکا (USA)




غرفه ی شیلی (Chile)




غرفه ی جمهوری چک (Czech Republic)





غرفه ی سایر کشورها (بر کسب اطلاعات بیشتر راجع به غرفه روی عکس یا نام کشور کلیک کنید) :

Afghanistan

Eating for Longevity, Afghanistan Amazingly Real

Albania

Our Food, Our Story, Our Mystery…


Algeria

Agricultural Heritage and Technological Development for Food Self-Sufficiency


Angola

Food and Culture: Educate to Innovate


Argentina

Argentina Feeds You


Austria

Breathe. Austria


Azerbaijan

Protection of Organic Food and Biodiversity for Future Generations


Bahrain

Archaeologies of Green


Bangladesh

Sustainability in Rice Production for Better Life Under Changing Climate


Belarus

The Wheel of Life



Belgium

Belgium’s conviviality has a sustainable future

Benin

At the Heart of Benin’s Cuisine, Nutrition for a Life Bursting with Energy

Bolivia

Quinoa, a Future Sown Thousands of Years Ago

Brazil

Feeding the World with Solutions

Brunei Darussalam

Science and Technology for Food Safety, Security and Quality

Burundi

A Discovery of the Five Senses: Burundi

Cambodia

Rice Crop Grown on the Cambodian Land Rich in Cultural Heritage

Cameroon

Cocoa Cultivation; an Argument for Opportunities

Chile

Chile, a Diverse Country


China

Land of Hope, Food for Life

Colombia

Naturally Sustainable

Comoros

Eat Comorian to Eat Healthy


Congo

Science and Technology at the Service of Food Security and Quality


Cuba

Cuba - On the Road to Food Sovereignty

Czech Republic

Laboratory of Life

Democratic Republic of the Congo

Using Natural Resources Based on Their Potential

Dominican Republic

Empowering Family Farmers so They Can Feed Themselves, Their Communities, and the World


Egypt

Isis, the Flying Seed: the Incomplete Journey


El Salvador

Quality and Diversity of Coffee. Sustainable and Competitive Production

Eritrea

Flourishing in Arid Zones, The Eritrean Experience

Estonia

Gallery of

Ethiopia

The Root of Coffee and Much More

France

Different Ways of Producing and Providing Food

Gabon

Food that benefits all lifestyles

Gambia

Sustaining the Growth of Micro, Small and Medium Sized Enterprises (MSMEs) in Horticulture for Food Security and Poverty Reduction

Germany

Fields of Ideas

Ghana

Cocoa: Your wealth, health, and heritage

Greece

Greek Food: Sharing the Flavors of Health

Guinea

Fruit and Legumes, an Engine for Socio-Economic Development and Poverty Reduction in Guinea

Guinea Equatoriale

Balanced Nutrition and Sustainable Nature for Development

Haiti

From the Earth to the Plate, Let’s Share and Enrich our Heritage

Holy See

Not by Bread Alone. At the Lord's Table with all Mankind

Hungary

From The Purest Sources

Ireland

Origin Green Ireland: Working with Nature

Islamic Republic of Iran

Global Sofreh, Iranian Culture

Israel

The Fields of Tomorrow

Italy

The Nursery of Italy

Japan

Harmonious Diversity

Kazakhstan

The Land of Opportunities

Kenya

The Land of Unlimited Possibilities

Kuwait

Challenge of Nature

Kyrgyzstan

All Nature is here

Lebanon

Cuisine: the Lebanese Art & Soul





نمایشگاه اکسپو میلان 2015 در شبکه های اجتماعی


لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-2515.html