ساخت اولین مجتمع آپارتمانی با پرینت سه بعدی در چین



نویسنده: امیر مستکین (دیجیاتو)
در حالی که شرکت های طراحی و معماری در حال رقابت برای ساخت خانه ها توسط چاپگرهای سه بعدی هستند، یک کمپانی چینی موفق به پرینت و ساخت یک مجتمع آپارتمانی ۵ طبقه با ۱۱۰۰ متر زیربنا شده است. تقریبا ۱۰ ماه پیش، کمپانی WinSun ادعا نمود که در فاصله زمانی ۲۴ ساعت، ۱۰ خانه را با استفاده از نوع خاصی از پرینترهای سه بعدی، چاپ نموده که در این پروسه از پس ماند ها، ضایعات ساختمانی، و نوعی از سیمان که به سرعت نیز خشک می شود استفاده کرده است. با آرل همراه باشید.

حال WinSun با استفاده از پیشرفت های که در این تکنولوژی داشته و در کنار تجربیاتی که در این زمینه کسب نموده، آپارتمان پنج طبقه ای را با زیربنای ۱۱۰۰ متر ساخته است. لازم به ذکر است که این آپارتمان به قدری کامل ساخته شده که اجزای زینتی نیز در قسمت داخل و بیرون آن به کار رفته اند. WinSun این آپارتمان را در پارک Suzhou Industrial بنا کرده است.

این پرینتر سه بعدی که توسط Ma Yihe ساخته شده، دارای ارتفاعی ۶٫۶ متر عرضی ۴۰ متری بوده که قطعات ساختمانی را چاپ نموده و سپس این قطعه ها در محل مورد نظر سر هم بندی می شوند.

اگرچه این کمپانی در خصوص اندازه دقیق قطعاتی که چاپ می کند سخنی به میان نیاورده ولی بر اساس تصاویری که در وبسایت رسمی آن ها به چشم میخورد، اندازه ای قابل ملاحضه را دارا هستند.

پروسه ی پرینت خانه های سه بعدی ضایعات ساختمانی را بین ۳۰ تا ۶۰ درصد کاهش داده و همچنین باعث سرعت بخشیدن در بخش تولید قطعات بین ۵۰ تا ۷۰ درصد خواهد شد. در مجموع نیز هزینه ساخت این مجتمع آپارتمانی ۵ طبقه رقمی بالغ بر ۱۶۱٫۰۰۰ دلار بوده است.

به نظر می رسد شرکت WinSun رویاهای بزرگ تری نیز در سر دارد. آنها امیدوارند تا در آینده ای نزدیک قادر به ساخت پروژه های بسیار بزرگ تری مانند پل ها و یا آسمان خراش ها باشند.


این آپارتمان که توسط پرنتر سه بعدی چاپ شده از الگوی آجرهای قرمز رنگ در نمای بیرونی استفاده کرده است.


اگر اندکی از این مجتمع ۱۱۰۰ متری فاصله داشته باشید به هیچ عنوان متوجه تفاوت آن با ساختمان های معمولی نخواهید شد.


اگر کمی جلوتر آمده و به دقت به دیوار ها نگاه کنید، متوجه لایه هایی که بر اثر پرینت سه بعدی به وجود آمده اند خواهید
شد


پس از عملیات چاپ، عناصر فلزی نیز درون این عمارت اضافه گشته اند.


درون آپارتمان ها نیز نشانه هایی از چاپ سه بعدی به چشم میخورد، عناصری مانند سیم کشی مربوط به چراغ ها نیز هنوز کامل نبودند.


نمونه ای از این دیوار، توسط الگوهای زیگ زاگی تقویت شده و صف شیشه ها هم نشان دهنده ی استفاده از مواد بازیافتی در مواد چاپگر سه بعدی است.



تحریریه معماری آرل
نویسنده: امیر مستکین (تحریریه دیجیاتو)
مبنع: دیجیاتو، CNET

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-2428.html