طراحی رستوران پرتغالی

مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: خوزه کارلوس کروز
موقعیت بنا: پورتو پرتغال
متراژ بنا: 250 متر مربع
سال اجرا: 2013

فضای موجود در طراحی این رستوران به وسیله دو ساختار مجزا تشکیل شده است. این دو ساختار شامل دو تاق می باشد که این فضای طولی و باریک را تقسیم کرده و در عین حال به هم پیوند داده است. نتیجه حاصل از این تقسیم یک تونل زیبا و آرامش بخش با رنگ های گیرا و جذاب بوده است. متریال به کار رفته در سطوح داخلی فضا از صفحات بتنی و ورق های برنجی تشکیل شده است. اتاق های VIP بر اساس نوع و چرخش آکوستیک فضای کارگاهی اندی وارهول الهام گرفته شده است. استفاده فوق العاده و به جا نور در تزئینات داخلی توسط طراح، شور و هیجان خاصی را به داخل بخشیده است.






منبع: Archdaily.com


لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-1825.html