طراحی داخلی رستوران مینیمال/مدرن


مترجم:مهرداد نجیب زاده

معمار: Doyle Collection
موقعیت بنا: توکیو، ژاپن
سال اجرای پروژه: 2012

بدیهی است که از خصوصیات طراحی در رستوران لازمه شیک بودن، سادگی، زیبایی چشمگیر و یک فضای آرامش بخش برای عموم می باشد. طبیعتاً جلب توجه و جذب مشتری از اصلی ترین هدف های یک رستوران می باشد. در طراحی این رستوران، کاربری و قابلیت تزئین فضاها بسیار هائز اهمیت بوده است. در واقع این دو جنبه در طراحی نور این فضا در نظر گرفته شده است. طراحی پلان طوری بوده که بعد از ورود با یک قدم به سالن پذیرایی می رسید و این قابلیت در شرایطی است که فضای فیلتر ورودی هم تعبیه شده است.حداقل مسیر برای رسیدن به فضای اصلی از نکات مثبت در طراحی این رستوران بوده است.به کار بردن چراغ ها با نور گرم مطبوع و تزئین دیوارها با سنگ طبیعی به عنوان نقش برجسته، فضا را بسیار دوست داشتنی و مهمان پذیر کرده است.


به کار بردن رنگ های طلایی و مجلل در عین سادگی، به خوبی تعادل را در داخل حفظ کرده است. طراح با ترکیب سبک مدرن و مینیمال بسیار مناسب کاربری یک رستوران را در طرح خود جای داده است. همانطور که برای بخش اتاق VIP از ایجاد دیوار صلب خودداری کرده و با استفاده از برش های عمودی چوب و ریسه های نورانی این بخش را در پلان خود تقسیم کرده است.بنابراین یک شخصیت دوگانه به کلیت طرح بخشیده شده است.





تحریریه معماری آرل
منبع: Archdaily.com

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-1686.html