طراحی رستوران قابل حمل توسط معمار ژاپنی




طرح رستوران "تخته و الوار" توسط معمار ژاپنی BAKOKO ارائه شده است که او از مزایای منحصر بفرد چوب استفاده کرده و طرحی پایدار برای رستوران های قابل حمل را ارائه داده است. رستوران موقت در حالت بسته بندی شده حدود 40 فوت فضا اشغال می کند و می تواند به مدت یک روز رستوارن را مونتاژ کرد،این جبعه های چوبی به خوبی پایدار هستند و نیاز به پایه های ثابت ندارند به همین دلیل می توان آنها را در هر نقطه از جهان استفاده کرد. برای مشاهده تصاویر بیشتر از این طرح همراه آرل باشید...



پنل های چوبی جایگزین فولاد و بتن هستند و چوب ها در کارخانجات اروپا با عرض 3 در 16.5 متر بصورت چند لایه برش داده می شوند.ضخمات پنل ها 25 سانتی متر است و تمام دیوارها در یک قطعه برش داده می شوند و پنجره و درها را می توان به هرشکلی ایجاد کرد. پس از برش پنل ها را می توان بسته بندی کرد و به سراسر جهان انتقال داد.



معمار و طراح BAKOKO برای کاهش ضایعات ، پنجره و درها را بصورت صندلی و میز بر روی پنل های دورتادو رستوران برش زده است و نور فضای رستوران را تامین کرده است. علاوه بر این زمانی که نیاز به جمع کردن رستوران باشد میز و صندلی ها را می توان در جای خود قرار داد تا حمل و نقلی راحتر داشته باشد.












تحریریه معماری آرل
مترجم : مسعود فلاح
منبع : آریک دیلی

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-1670.html