۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

در این بخش از وب سایت معماری آرل، مقالاتی با نمونه موردی ارائه می دهیم تا با سبک معماری و دکوراسیون داخلی بهتر و بیشتر آشنا شوید.
طراحی ویلا در لواسان، به عنوان یکی از مقاصد محبوب و لوکس در نزدیکی تهران، نیازمند دقت و توجه ویژه‌ای به جغرافیا، اقلیم و زیبایی‌شناسی منطقه است. لواسان با طبیعتی بکر و چشم‌اندازهای بی‌نظیر خود فضایی منحصر به فرد برای خلق ویلاهایی با طراحی‌های مدرن و همراستا با محیط طبیعی فراهم می‌آورد. در این پروژه‌ها، توازن میان استفاده از مصالح بومی و نوآوری‌های معماری، به ایجاد فضایی آرامش‌بخش و زیبا کمک می‌کند. طراحی ویلا لواسان، تنها به ساخت یک خانه لوکس محدود نمی‌شود، بلکه تبلوری از هنر ناب و زندگی هماهنگ با طبیعت است.
طراحی باغ ویلا لاکچری و مدرن، فراتر از صرفا چیدمان گیاهان و مبلمان است. این هنر، خلق فضایی است که در آن، زیبایی، آرامش و فناوری به شکلی هماهنگ درهم‌تنیده شده‌اند. باغ ویلای مدرن، پناهگاهی شخصی است که با الهام از طبیعت و بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای معماری و طراحی، تجربه‌ای بی‌نظیر از زندگی لوکس را ارائه می‌دهد. در این فضا، هر عنصر بادقت انتخاب شده و هر جزئیات باظرافت اجرا می‌شود تا احساسی از شکوه و آرامش را به ساکنان منتقل کند.

تحریریه معماری آرل
این سبک منحصر به فرد تلفیقی از فرم های گیرا، پترن ها و نقش های گرافیکی و نقطه تاکیدهای خاص می باشد. در ادامه با اصول طراحی فضایی به این سبک آشنا خواهید شد. سبک مدرن نیمه قرن بیستم حدود یک دهه گذشته با سریال پرمخاطب Mad Men مجددا بر روی صفحه تلویزیون های ما پدیدار شد و جایگاه خود را به دست آورد. همانطور که از نام این سبک پیداست، این رویکرد متعلق به حدود تقریبا 25 سال در میانه قرن بیستم از حدود سال های 1940 تا 1970 می باشد. زیبایی عاری از پیچیدگی و تازگی هنری این سبک از خواست آمریکای بعد از جنگ برای ورود به دنیای مدرن نشات گرفته و در جهان طراحی، رویکردی متفاوت پایه گذاری کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراح نمای ساختمان باید نیازهای عملی و فنی پروژه را با زیبایی‌شناسی و هویت ساختمان هماهنگ کند. طراحی نما با پروفیل های عمودی به دلیل ظرافت بالا، گرمای خاص و رقص پویای سایه‌ها به طور فزاینده‌ای محبوب می‌شود. طراحی نمای پروفیل عمودی با مشخصات کامل آن برای ایجاد نمای ظاهری جذاب، کاربردی و مقاوم در برابر چالش‌های کاربری و محیطی مقاومت ضروری است. این روش با ایجاد خطوط عمودی منظم ظاهری مدرن، پویا و شیک به ساختمان می‌بخشد.
نماهای شیشه‌ای یکی از پرطرفدارترین انتخاب‌ها در معماری مدرن هستند. زیرا، نور طبیعی را وارد ساختمان می‌کنند و ظاهری زیبا و چشمگیر به آن می‌بخشند. با این حال، این نوع نما چالش‌های زیست محیطی قابل توجهی را نیز به همراه دارد. استفاده زیاد از شیشه در ساختمان‌ها می‌تواند منجر به افزایش دمای داخلی ساختمان و افزایش نیاز به سیستم‌های خنک‌کننده شود. معضل نمای شیشه ای و گرمایش جهانی مصرف انرژی را افزایش می‌دهد و درنهایت به گرم شدن کره زمین می‌انجامد. درنتیجه، معماران و مهندسان به دنبال راه‌حل‌های پایدار برای کاهش اثرات زیست محیطی نمای شیشه‌ای رفته‌اند.
افزایش نور طبیعی با نمای شیشه ای یکی از پرطرفدارترین روش‌های طراحی در نمای مدرن ساختمان‌ها محسوب می‌شود. این نوع طراحی با استفاده از سطوح بزرگ و شفاف، اجازه ورود حداکثر نور خورشید به فضای داخلی را می‌دهد و محیطی روشن، دلپذیر و پرانرژی به وجود می‌آورد. افزایش نور طبیعی نه‌تنها باعث کاهش مصرف انرژی و هزینه‌های روشنایی می‌شود، بلکه تاثیر مثبتی بر سلامت جسمی و روحی افراد دارد. نماهای شیشه‌ای همچنین ارتباط بصری با محیط بیرون را فراهم می‌کنند و بر زیبایی و جذابیت معماری ساختمان می‌افزایند.
طراحی نمای سبز به‌عنوان یکی از رویکردهای پیشرو در معماری پایدار، نقش به‌سزایی در کاهش اثرات منفی زیست‌محیطی ساختمان‌ها و بهبود کیفیت زندگی شهری دارد. این فناوری با استفاده از پوشش گیاهی، دیوارهای سبز و سیستم‌های کشاورزی مدرن شهری باعث کاهش دمای محیط، بهبود کیفیت هوا و کاهش مصرف انرژی می‌شود. نماهای سبز نه‌تنها ظاهری زیبا و پویا به ساختمان می‌بخشند، بلکه با تنظیم جریان حرارتی و صوتی، آسایش آکوستیک را افزایش می‌دهند. این رویکرد نوآورانه ترکیبی از طراحی معماری و مهندسی اکوسیستم طبیعی است که مستقیما با اهداف توسعه پایدار همسویی دارد.
تجارت‌ها با طراحی نمای پایدار، می‌کوشند تا ازنظر اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی، بهینه و اخلاقی رفتار کنند. طراحی نمای تجاری با رویکرد پایداری زیست محیطی، اعتبار شرکت را در میان مشتریان افزایش می‌دهد، سودآوری را بالا می‌برد و سلامت کارکنان را تضمین می‌کند. اما ۱۱ تکنیک برای ساخت نمای ساختمان تجاری پایدار چه هستند؟

در دنیای پرهیاهوی معماری امروز، شاهد گرایشی روبه‌رشد به سوی سادگی و مینیمالیسم در طراحی نماها هستیم. این رویکرد نوین نه‌تنها خطوط آسمان شهرها را دگرگون می‌کند، بلکه تعریف ما از زیبایی در معماری را نیز به چالش کشیده است. طراحی نمای اداری مینیمال با حذف جزئیات غیرضروری، بر اصول اولیه معماری و کارکرد ساختمان تمرکز دارد. این فلسفه که کمتر را بر بیشتر ترجیح می‌دهد، به دنبال ایجاد فضاهایی آرام و بامعنا است. باوجود سادگی ظاهری، این سبک می‌تواند منجر به خلق بناهایی زیبا و تاثیرگذار شود.
نمای عایق یکی از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها در زمینه ساخت‌وساز محسوب می‌شود که هدف اصلی آن افزایش بهره‌وری انرژی و ایجاد محیطی آرام و دلنشین برای کاربران ساختمان است. این نوع نماها با ویژگی‌های خاص خود مانند مقاومت در برابر باد و سرما از اتلاف انرژی و کاهش هزینه‌های گرمایش و سرمایش جلوگیری می‌کنند. همچنین، با عایق صدا از ورود آلودگی صوتی به فضای داخلی جلوگیری به عمل می‌آورند. طراحی و نصب نماهای عایق علاوه بر مزایای عملکردی، ظاهری زیبا به ساختمان می‌بخشد و به طول عمر سازه کمک شایانی می‌کند.

وجود نماها علاوه بر حفاظت خارجی، تهویه طبیعی، عایق‌کاری و بهره‌وری انرژی، شخصیت و زینت ساختمان را افزایش می‌دهد. در میان انواع مختلف سیستم‌های نما، سیستم های پوشش نما به دلیل انواع مواد و بافت‌ها مانند فلز، شیشه، سنگ، چوب و کامپوزیت برجسته می‌شوند. همگی این سیستم‌ها ساختارهایی بادوام، کم تعمیر و نگهداری و از نظر بصری جذاب ایجاد می‌کنند. با نوآوری در بافت، فرم و فناوری می‌توان پانل‌های گوناگونی را برای ایجاد سیستم‌های روکش نمای عملکردی و زیبایی‌شناسی به وجود آورد. در این مطلب، با نمایش 6 پروژه معماری، به ویژگی‌های عملی و بصری سیستم‌های روکش نما می‌پردازیم.
دستیابی به آینده‌ای پایدار یک چالش جهانی است که نیاز به همکاری در همه رشته‌ها دارد. گزارش وضعیت جهانی ساختمان‌ها و ساخت‌وسازها نشان می‌دهد که تقریبا 40 درصد از انتشار کربن از صنعت ساخت‌وساز سرچشمه می‌گیرد. این واقعیت مسئولیت مهمی را برعهده بخش معماری می‌گذارد تا با توسل به استراتژی‌ها، فناوری‌ها و متریال نوآورانه به هدف جهان بدون کربن تا سال 2050 کمک کنند. این مقاله، به بررسی نمای ساختمان انرژی صفر مانند شیشه کم‌کربن، بتن کم‌کربن و مواد سبک‌وزن می‌پردازد.
تحریریه معماری آرل
"جزئیات تنها جزئیات نیستند. آنها طراحی را می سازند." - چارلز ایمز
ایجاد فضاهای جذاب که نیازهای کاربران را پیش بینی کند به عوامل مختلفی بستگی دارد: مقیاس، سیرکولاسیون، عملکرد و راحتی. با این حال، در چند دهه گذشته ثابت شده که جذابیت بصری یک پروژه نیز بسیار مهم است و می تواند فضای داخلی را بهبود بخشیده یا خراب کند. در ادامه ، جنبه های زیبایی شناختی طراحی داخلی را بررسی  و به سبک های محبوب در سراسر جهان و نحوه استفاده معماران و طراحان از عناصری مانند رنگ، مبلمان،اکسسوری ها و پرداخت ها برای تعریف هویت فضایی خواهیم پرداخت با آرل همراه باشید....
مجموع ۱۳۹ رکورد - در ۱۱ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: [email protected]