۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
طراحی ساختمان اداری 6 طبقه جایپور در کشور هند یکی از ساختمان کوچک و جالب توجه این شهر به شمار می رود که با رویکردهای معماری پایدار طراحی شده است. شهر جایپور به واسطه خصلت کویری خود دمای هوای بالا بین 30 تا 50 درجه سانتی گراد در سال نیازمند الحاقات فنی و طراحی معماری بخصوصی می باشد. طراحی نمای پارامتریک ساختمان اداری عاملی برای جذب گرمای زیاد شهر جایپور می باشد.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل

در سال 1973، ریکاردو بوفیل کارخانه ی سیمانی را کشف کرد که بخشی از یک مجتمع صنعتی و متعلق به قرن بیستم، شامل بیش از 30 سیلو، گالری های زیرزمینی با اتاق هابی برای دستگاه های صنعتی بزرگ بود. او تصمیم گرفت این کارخانه را به دفتر مرکزی معماری خود تبدیل کند.  با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
طراحی آسمان خراش مارپیچ 150 متری شهر تولوز فرانسه توسط دنیل لیبسکیند تعریف متفاوتی از سبک کار این معماری ساختارشکن را به نمایش گذاشته است. طراحی آسمان خراش اکوتک تولوز فرانسه اولین پروژه بلند این شهر به شمار می رود که با سبک معماری اکوتک یا همان سبز ساخته خواهد شد. برج تولوز شامل 11 هزار متر مربع فضای اداری، یکی از شعبات هنل هیلتون، 120 آپارتمان مسکونی، رستوران پانوراما در طبقه بالا و واحدهای تجاری در طبقه همکف می باشد. این مجموعه پایدار با هدف ساخت یک مجموعه سبز با متعادل سازی هوای ساختمان طراحی شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
استودیو Aurora که مقر آن در شهر لیسبون واقع شده است، به تازگی یک بنای قدیمی در ساحل Parade در کشور پرتغال را به یک اقامتگاه مدرن و رنگین به نام Hostel in Parede تبدیل کرده است.
پیش از بازسازی، از فضای داخلی این بنا تنها ویرانه ای برجای مانده بوده اما با این حال بام بنا پابرجا بوده است. هندسه پیچیده این بنا با حجم های چهاروجهی هرم گونه، ساختار پروژه را شکل می دهد و جداره های داخلی، پلان را به 9 مدول تقسیم می کنند. در مدول مرکزی، یک باکس پله، سه طبقه را به هم متصل می کند، و فضا را با رنگ زرد درخشان خود و همینطور نوری که از بالای آن به فضای داخلی وارد می شود، تحت تاثیر قرار می دهد. کنج های منحنی شکل این فضا، المان های سرویس دهنده عمودی را در خود  جای داده و پنهان می کنند.
تحریریه معماری آرل
طراحی نمای متحرک ساختمان های معماری با ویژگی های پایدار یا هایتک بسیار گسترش یافته و در انواع ساختمان های معماری با عملکردهای متفاوت مورد استفاده قرار می گیرد. یک هنرمند آمریکایی با همکاری شرکت معماری هایسل طراحی نمای پارکینگ طبقانی فرودگاه " " با ویژگی های معماری پایدار ارائه کردند. این پارکینگ 5 طبقه با هزار متر مریع نما بهترین فرصت را برای ساخت چنین نمای مفهومی در اختیار این گروه قرار داد. بیش از 118 هزار پنل آلومینیومی بر روی پوسته پارکینگ تعبیه شده که به دو شیوه تکان می خوردند و به واسطه همین حرکت ها جریان الکتریسیته تولید می کنند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
دسترسی اخیر به تکنیک های طراحی و تولیدات اتوماتیک، جزئیات ساختمان را متحول کرده است. استفاده از روش های طراحی پارامتریک و الگوریتمی و ساختار دیجیتال مستلزم داشتن توانایی های جدید معمار برای طراحی جزئیات است. جزئیات ساختمان از جهات بسیار از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است اگر چه که همیشه آن طور که شایسته است مورد توجه قرار نمی گیرد. معماری معاصر علاقه نوظهوری به جزئیات نشان می دهد که نباید آن را با بازگشت به دوران طراحی صرفا برای خدمت به عناصر زیبایی اشتباه گرفت. این علاقه نو ظهور نشئت گرفته از استفاده اخیر معمار از مدل فیزیکی ساختمان که نتیجه استفاده از تکنولوژی دیجیتال به روش file to factory است. در این مطالعه جزئیات ساخت مستقیما تحت تاثیر دانش مراحل تولید موجود است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی هتل محله ناترانگ ویتنام به واسطه مرتفع بودن ساختمان در منطقه ای از سازه های بلند شهر واقع شده،و نیازمند اقداماتی فنی و مفهومی بود تا نمای ساختمان به لحاظ زیبایی شناسی و اقلیم منطقه هارمونی مناسبی با سایت داشته باشد. ناحیه ای که از فضای تنگی برخوردار بوده و بُعد نمایشی ساختمان را محدود می کند. به همین دلیل طراحی نمای هتل با شیشه های رنگی صورت گرفته تا دو ویژگی مهم در مورد کاربرد هتل مشاهده شود. اول به واسطه اقلیم و شدت نور آفتاب بوده که توسط شیشه های رنگی آبی رنگ خنثی می شود. مورد دوم هم به این دلیل بوده تا نمای ساختمان از حالت یکنواختی شیشه شفاف یا تیره خارج شود.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی پارکینگ استثنایی Katwolderplein با نمای آجری، کانسپتی متفاوت با مشخصاتی شاخص را از طراحی این پروژه معرفی می کند. فرم و عملکرد بنا با تأثیرپذیری از سفر در جاده ابریشم و معرفی معماری به سبک آسیای مرکزی ساخته شده است. اما خود ساختمان و نمای آجری آن با الهام از کاربری کاروانسراها طراحی شده و ویژگی پناهگاه به عنوان یک اقامتگاه موقت را در ساختمان پارکینگ خودرو نهادینه کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی یک فضای کاری کوچک به مساحت 300 مترمربع در یک برج اداری معمولی که با وجود یک ستون ساختاری در میان طبقه متمایز شده است و فضایی جدید به وجود آورده است. در پاسخ به مفهوم "همکاری"، بخش اصلی پروژه به عنوان یک محیط باز بدون تقسیم بندی واضح بین فضاهای کاربردی طراحی شده است. در عوض، فضا توسط چهار المان فضایی سکو، پیشخوان، ستون و قاب سازمان یافته است. با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
امروزه دفاتر اداری در عین پاسخ دهی به نیاز های کاری، به فضایی باز برای ترویج ارتباطات و تعامل تبدیل شده اند. طراحی معاصر فضای اداری به سمت "مدرتینه شدن" پیش میرود، به نحوی که در ساختار اصلی آن دکوراسیون داخلی و فضای باز همزمان ترکیب شده اند. طرحی متفاوت از کانسپت اصلی و  فضای کلاسیک اداری که منبع تأثیر آن به سال های گذاشته بازمیگردد.
با آرل در ادامه همراه باشيد...
تحریریه معماری آرل
هدف از طراحی دفتر کار، ارتقاء و گستردگی فضای اداری می باشد و از طریق یک محیط پیوسته و یکپارچه که فقط از طریق موقعیت دقیق مبلمان و پارتیشن های شیشه ای که اتاق های مختلف را به صورت بصری به یکدیگر متصل می کند، جدا شده اند. یکی از چالش هایی که طراحان در طراحی دفتر کار Cointec با آن مواجه بودند، موقعیت سایت پلان پروژه بود، سایت پروژه در پایین جاده های محلی و در ناحیه سیل خیز واقع شده است و ایجاد سطح بالاتر در ناحیه ورودی، در حفاظت در مقابل سیل و خطرات جانبی تعیین کننده است. با آرل در ادامه همراه باشید....
تحریریه معماری آرل
موسسه معماری آمریکا (AIA) به همراه سازمان محیط زیست (COTE) برندگان 10 ساختمان برتر با رویکرد معماری پایدار را معرفی نمود. این 10 ساختمان نمونه ای کامل و عالی از عملکرد را با توجه به معماری پایدار ارائه کرده اند. این جایزه 22 سالگی خود را جشن گرفته و یک ساختمان پایدار را بر اساس ویژگی های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی انتخاب می کند. برندگان اصلی در ماه ژوئن در تالار نیویورک معرفی می شوند. برای مشاهده 10 ساختمان برتر پایدار 2018 به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
پایان نشستن، یک فضای جدید برای هنر و علم در آمستردام است که آغاز یک مرحله آزمایشی تجربی را نشان می دهد و به بررسی امکان تغییرات رادیکال برای محیط کاری می پردازد. بازدیدکنندگان بر اساس میل خود مکانی متفاوت از آنچه که قبلا برای ایستادن یا نشستن وجود داشته است ،تجربه می کنند.با آرل در ادامه همراه باشید....
مجموع ۱۳۲ رکورد - در ۱۱ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir