۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

خواه به عکاسی به عنوان یک سرگرمی یا حرفه نگاه کنید، مطمئنا هر میزان که دانش بیشتری به چنگ آورید، قادر به انجام کارهای بسیار بهتر و هیجان انگیزتری خواهید بود. البته عکاسی در کنار دانش، یک هنر است که باید با یادگیری اصول، بقیه داستان را به حس زیبایی شناسانه و خلاقیت فردی تان سپرد. لذا تصمیم داریم طی مقاله ای چهار قسمتی به ۵۰ نکته مهم و ضروری در عکاسی بپردازیم که بدون دانستن آنها، شاید حتی نباید درپوش لنز دوربین تان را هم بردارید. چه اینکه قصد عکاسی داشته باشید! پس در ادامه مطلب با آرل همراه باشید.
تحریریه معماری آرل
خواه به عکاسی به عنوان یک سرگرمی یا حرفه نگاه کنید، مطمئنا هر میزان که دانش بیشتری به چنگ آورید، قادر به انجام کارهای بسیار بهتر و هیجان انگیزتری خواهید بود. البته عکاسی در کنار دانش، یک هنر است که باید با یادگیری اصول، بقیه داستان را به حس زیبایی شناسانه و خلاقیت فردی تان سپرد.
اما با دانستن اطلاعات دقیقی در خصوص داستان هایی چون دیافراگم، سرعت شاتر، فاصله کانونی و... بدون شک عکس های شما یک سفر تکاملی را از «فقط خوب» به «واقعا عالی» طی خواهند کرد.
طی هفته های گذشته در اولین قسمت داستان، به ریزه کاری های دیافراگم پرداختیم و پس از آن در بخش دوم سراغ فیلترها و لنزها رفتیم. و حالا نوبت « نورپردازی» است. پس همراه آرل باشید.....
تحریریه معماری آرل
خواه به عکاسی به عنوان یک سرگرمی یا حرفه نگاه کنید، مطمئنا هر میزان که دانش بیشتری به چنگ آورید، قادر به انجام کارهای بسیار بهتر و هیجان انگیزتری خواهید بود. البته عکاسی در کنار دانش، یک هنر است که باید با یادگیری اصول، بقیه داستان را به حس زیبایی شناسانه و خلاقیت فردی تان سپرد. لذا تصمیم داریم طی مقاله ای چهار قسمتی به ۵۰ نکته مهم و ضروری در عکاسی بپردازیم که بدون دانستن آنها، شاید حتی نباید درپوش لنز دوربین تان را هم بردارید. چه اینکه قصد عکاسی داشته باشید! در دیافراگم هفته قبل آرل ، در اولین قسمت داستان، در شش بخش به ریزه کاری های دیافراگم پرداختیم. و اکنون نوبت به « فیلترها و لنزها» رسیده است. پس در ادامه مطلب با آرل همراه باشید.



ایران، سرزمین پهناور و چهارفصل ما، از چشم‌اندازهای زیبا و دلفریبی برخوردار است. طبیعت ایران در مواردی در نوع خود بی‌نظیر محسوب می‌شود. در این قسمت از دیافراگم تصاویری از طبیعت ایران به شما تقدیم می‌شود. این تصاویر بخشی از آثار عباس عربزاده هستند. در ادامه با ما همراه باشید.

تحریریه معماری آرل

خواه به عکاسی به عنوان یک سرگرمی یا حرفه نگاه کنید، مطمئنا هر میزان که دانش بیشتری به چنگ آورید، قادر به انجام کارهای بسیار بهتر و هیجان انگیزتری خواهید بود. البته عکاسی در کنار دانش، یک هنر است که باید با یادگیری اصول، بقیه داستان را به حس زیبایی شناسانه و خلاقیت فردی تان سپرد.

لذا تصمیم داریم طی مقاله ای چهار قسمتی به ۵۰ نکته مهم و ضروری در عکاسی بپردازیم که بدون دانستن آنها، شاید حتی نباید درپوش لنز دوربین تان را هم بردارید. چه اینکه قصد عکاسی داشته باشید!


پس امشب با داستان «دیافراگم» یا همان «Aperture» همراه آرل باشید.

تحریریه معماری آرل

در دیافراگم هفته دوم آذر ،سعی کرده ایم در مورد مبانی و اصول پایه ای عکاسی پرتره صحبت کنیم. باید توجه داشت این نکات اصول اولیه و اصلی می باشد و برای اکثر پرتره های متعارف و متداول (Classic Portraits) مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
در دیاگرافم این هفته در مورد نکات ساده ولی موثری صحبت خواهیم کرد که میتواند عکس های شما را از دوستان و فامیل و .. را بهتر کند. هدف ما عکاسی از صحنه ای میباشد که ارتباط احساسی با مدل در آن مشهود باشد. اگر سوژه جذاب نباشد، یا بی حوصله یا ناراحت باشد در تصویر نهایی این موضوع منعکس خواهد شد و بستگی به این ندارد که شما چقدر در PhotoShop مهارت داشته باشید.

 



تحریریه معماری آرل
لیو بولین (Liu Bolin)، سال‌هاست که خود را نامرئی می‌کند. این هنرمند چینی از بدنش به عنوان پرده نقاشی استفاده نموده و آن را به شکل طرح‌های پس‌زمینه رنگ می‌کند. در این قسمت از «شاتر» با تعدادی از کار‌های بولین و تیمش آشنا خواهیم شد.
تحریریه معماری آرل
ساخت بناهای متفاوت توسط بشر برای منظورها و كاربردهای مختلف بوده است. بناهای مذهبی، دولتی، صنعتی، یادبود، تجاری، مسكونی و گونههای مختلف دیگر هر یك كاربردی ویژه دارند كه بیتردید شكل ظاهری آنها نیز متفاوت است.
اقوام مختلف با توجه به فرهنگ و بینش خود، برای ساخت و تزیین برخی بناها اهمیت بیشتری قایل هستند. مثلاً مسلمانان همواره در ساخت و تزیین مساجد، زیارتگاهها و اماكن مذهبی با هنرمندی و ظرافت خاصی عمل كردهاند، به گونهای كه مشابه آن در دیگر بناها كمتر یافت میشود. تنوع این بناها نیز بسیار چشمگیر است كه در هر نقطه و مكانی به شیوهای خاص بوده است.
تحریریه معماری آرل
وب‌سایت نشنال‌ جئوگرافیک، همچون سال‌های گذشته، علاقمندان به عکاسی را دعوت نموده تا در مسابقه عکاسی ۲۰۱۳ این وب‌سایت شرکت کنند.مسابقه عکس نشنال‌جئوگرافیک (National Geographic Photo Contest)، در سه بخش مختلف برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان تا اخر امشب (نهم آذرماه) فرصت دارند آثار خود را برای شرکت در این مسابقه ارسال کنند.
تحریریه معماری آرل
وب‌سایت نشنال‌ جئوگرافیک، همچون سال‌های گذشته، علاقمندان به عکاسی را دعوت نموده تا در مسابقه عکاسی ۲۰۱۳ این وب‌سایت شرکت کنند.
مسابقه عکس نشنال‌جئوگرافیک (National Geographic Photo Contest)، در سه بخش مختلف برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان تا نهم آذرماه فرصت دارند آثار خود را برای شرکت در این مسابقه ارسال کنند. در هر یک از بخش‌های سه‌گانه این مسابقه، یک نفر برنده خواهد شد و در نهایت تصاویر منتخب در مجله نشنال‌جئوگرافیک به چاپ خواهند رسید. نتایج نهایی این مسابقه، نیمه دوم آذرماه اعلام می‌شوند.
تحریریه معماری آرل
در دیافراگم این هفته قصد داریم به محبث مهمی در عکاسی به نام iso بپردازیم که امیدواریم مورد توجه همراهان آرل قرار بگیرد.
در عکاسی سنتی یا همان آنالوگ ISO یا همان ASA نشان دهنده ی میزان حساسیت یک فیلم نسبت به نور است.این مقدار با اعداد اندازه گیری می شود و شما معمولا می توانید این اعداد را بر روی فیلم های عکاسی مشاهده کنید.هرچه عددی که مشاهده می کنید کمتر باشد یعنی میزان حساسیت فیلم شما نسبت به نور کمتر است و در نتیجه شما می توانید تصویری کم نویز تر داشته باشید.
در عکاسی دیجیتال ISO نشان دهنده میزان حساسیت سنسور دوربین شما نسبت به نور است.مثل همیشه قوانین عکاسی آنالوگ در عکاسی دیجیتال هم صدق می کند،یعنی هرچه میزان ایزوی دوربین شما پایین تر باشد،حساسیت سنسور شما نسبت به نور کمتر است و در نتیجه میزان نویز در عکس هایتان کاهش پیدا می کند.معمولا از ایزوی بالا در محیط های تاریک و یا کم نور استفاده می شود تا دست عکاس برای تغییر سرعت شاتر و رسیدن به نوردهی مناسب باز باشد.البته انجام این کار میزان نویز موجود در عکس را افزایش می دهد.


هر شهری به لطف معماری، خیابان‌ها و ساختمان‌های منحصر بفردش افسونی مخصوص به خود دارد. این ویژگی به ما فرصت می‌دهد تا چشم‌اندازهای متفاوتی را در شهرهای مختلف مشاهده کنیم. در این قسمت تصاویری زیبا از شهرهای جهان به شما تقدیم می‌شود.


در دیافراگم یکشنبه این هفته میخوایم در مورد عکسهای ضد نور یا سیلوئت صحبت کنیم. همانطور که از نام آنها مشخص است این نوع عکسها ضد نور هستند و سوژه در آنها به شدت تیره است به طوری که بسیاری از جزئیات آن قابل مشاهده نیست و تنها نمایی کلی از آن در عکس نمایان میشود. در این نوع عکاسی میتوان از سوژههای مختلفی همچون انسان، درخت، حیوان یا برخی اشیا استفاده کرد. در این شماره به نکاتی در خصوص عکاسی سیلوئت یا ضد نور اشاره میشود.
مجموع ۱۹۰ رکورد - در ۱۵ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir