در گذشته این
ساختمان قدیمی مربوط به یک کارخانه ی کنسرو و ماهی بوده. Jose Carlos Cruz
پروژه ی بازسازی این ساختمان را به عهده گرفت و در این مجموعه یک هتل طراحی کرد.
طراحی داخلی لابی هتل به گونه ای انجام شد که پر نور و روشن دیده شود. سقف کِرو ساختمان حفظ شد و از آن به عنوان یک المان معماری در
طراحی هتل استفاده کردند. پنجره و بازشو های بزرگ لابی نور زیادی را وارد فضا می کنند. در بخشی از
طراحی داخلی لابی هتل نیز یک رستوران و بار در نظر گرفته شده که در ترازی بالاتر و درون دیوارهای کِرو قرار گرفته است. در ادامه با
آرل همراه باشید...