۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماری آرل


معمار: سانجای پوری
موقعیت بنا: مومبای (بمبئی سابق) ، هند
متراژ: 335 متر مربع
سال احداث: 2013
تعاریف معمار: این مکان سابقاً انبار یک کارخانه قدیمی بوده و متروکه بوده است. اما شرایط مناسب این سایت و موقعیت مناسب عمومی آن به خاطر وجود نور مناسب و درختان، یک فرصت مناسب را برای طراحی یک کافه رستوران و کلوپ شبانه (یک فضای تلفیقی کوچک) را در اختیار ما قرار داده است. سطح بالایی این فضا یک دید زیبا را به منظره بیرونی ارائه می کند، و بخش پایینی فضای مناسبی برای کلوپ به شمار می رود.برای مطالعه کامل خبر، با گروه معماری آرل در ادامه مطلب همراه باشید.

موقعیت : آتن ، یونان
مساحت : 300 متر مربع
سال : 2013 مفهوم طراحی کافی شاپ بر روی ایجاد احساس باغی سرسبز در یک فضای سرد است به همین بروی دیوارها ، دیوارهای سبز نصب شده و نور گیری از طریق روزنه های موجود در سقف صورت می گیرد و در ماهای تابستان توسط استیلهای از ورود نور جلوگیری می شود.
در کافی شاپ در مبلمان مدرن LC2 استفاده شده تا با محیط هماهنگ باشد و حس سبکهای قدیمی را نیز ایجاد کند.
تحریریه معماری آرل
معمار: CUT Architects
موقعیت بنا: پاریس ، فرانسه
متراژ: 90 متر مربع
سال اجرا: 2012
معماری رستوران پاریس – نیویورک، یکی از موضوعات مشترک یک فست فود در فضای یک رستوران پاریسی است.این طرح ترکیبی بر اساس فرهنگ معماری پاریس و نیویورک صورت گرفته و تلاش داشته تا از طرح های کلیشه ای امروزی فاصله بگیرد. طراحی سقف سیاه و سفید با شبکه بندی به وسیله لامپ، یادآور سینما و تئاترهای برادوی در نیویورک، و انعکاس سیاه و سفید کاشی های کف و سیمان سفید دیوار بخشی از طراحی نمادین پاریس است. دیوار های لخت طبقه اول به وسیله نور لامپ و پوشش های انعکاس آور، یک فضای روشن و نورانی را در اختیار مشتریان و کارکنان در کل فضا قرار می دهد.برای مطالعه کامل خبر، با گروه معماری آرل در ادامه مطلب همراه باشید.


تحریریه معماری آرل
کافه Graffiti در شهر وارنا بلغارستان قرار دارد. طراحی داخلی این کافه مدرن توسط استودیو MODE انجام شده است. از آنجا که در طبقه بالایی این کافه یک گالری هنر مدرن وجود دارد، طراحان تلاش کرده اند تا کافه Graffiti در هماهنگی کامل با این گالری باشد. از اینرو محیط داخلی کافه به دو بخش مجزا شده است؛ بخش جلویی که متناسب با نمای بیرونی ساختمان طراحی شده و بخش پشتی که بوسیله تغییرات ایجاد شده در کف و سقف، کاملاً از بخش دیگر متمایز شده است. طراحی ظریف و زیبای ستونها و سقف بخش پشتی و استفاده از میز و صندلی های مدرن، منجر به ایجاد فضایی مجلل، کاربردی و با جزئیات هنری زیاد شده است.
 

تحریریه معماری آرل
این کافی شاپ در فضایی با زیربنای 75 متر مربع قرار گرفته است.
کار طراحی و ساخت این پروژه در سال 2009 انجام شده است. در طراحی این کافی شاپ از یک توده جامد به منظور اتصال ورودی سالن به بخش خدماتی استفاده شده است.
در این پروژه سقف و دیوار به صورت یکپارچه طراحی شده است و از یکسری شیارهای موازی و بسیار زیبا استفاده شده است. در ادامه همراه گروه معماری آرل باشید.


تحریریه معماری آرل
این فضای داخلی زیبا که در شیکاگو واقع شده، یک استودیوی کوچک با فضای 420 متر مربع زبربنا، در ساحل Vora بوده است. این مکان به یک رستوران با سرو غذاهای آسیایی تبدیل شده است.طراحی داخلی این فضا به وسیله سطوح براق و تیره تشکیل شده است، که به وسیله رنگ های سفید و سبز طراحی شده است.در این طرح، ازمواد بازسازی شده ای مانند: ذغال چوب و درختانی است که در طوفان های حاره ای آسیب دیده اند. پیش تر چنین کاری در طراحی داخلی خودروی فیسکر کارما صورت گرفته بود.برای مشاهده کامل خبر،با گروه معماران آرل در ادامه مطلب همراه باشید.

معمار:شرکت معماری LEAD
موقعیت بنا:Causewy bay,Hong Kong
متراژ بنا:25 متر مربع
سال اجرا:2012

پک لو (Pak Loh) یک فرد سنتی است و در هنگ کنگ متخصص رستوران های خانوادگی با ارائه غذای چینی است. بیش از 45 سال رستورا ن های او بسیار موفق بوده و گل سرسبد منطقه کازوی در خلیج هنگ کنگ بوده اند.این پروژه در قسمت ورودی بازسازی شده و در بخش جلویی خود به جای قسمت آماده سازی(تحویل غذا جلوی رستوران به صورت آماده مانند سیستم اکثر رستوران های فعلی در غرب آمریکا) با یک ناهارخوری و بخش VIP در داخل جایگزین شده است.
معمار:Mr.Important Design
موقعیت بنا: Murooj Rotana Hotel,Dubai
تیم طراحی:Charles doell
سال اجرا:2012

آلگرا(Alegra) یک کافه رستوران و دیسکو بار (Disco bar) در قلب دبی،در سایه برج خلیفه،بلندترین ساختمان جهان است.این فضا توسط یک صفحه نمایش بزرگ LED به مانند بال های یک هواپیما عظیم به صورت به لایه لایه میباشد.این طرح لایه وار مثل یک دیوار شیشه ای به صورت ذوزنقه در سقف و دیوارها ادامه پیدا کرده است.در طراحی داخلی هر کدام از این پنل ها دارای نور پس زمینه به شکل Lightscape انرژی بصری خاصی به فضا بخشیده است.






معمار: corvin cristian
مکان: بخارست،رومانی
همکاران پروژه: Vlad vieru
مساحت: 200m^2
سال:2012 در طراحی داخلی این مکان بیش از 200 درب،پنجره و پرده های اصلاح شده به عنوان قاب دیوارها مورد استفاده قرار گرفته است. منابع نور با دقت و ظرافت این فضا را به مانند یک تئاتر گرم و راحت کرده است.
برخی از درها بعد از ترمیم دوباره به عنوان حصار در قسمت بیرونی (سایت) مورد استفاده قرار گرفته است. متأسفانه این روزها در مرکز بخارست در رومانی ، ساختمانهای قدیمی با شور و شوق زیادی تخریب میشوند. رویکرد ما از این کار این بوده که خاطرات و ارزش های گذشته را حفظ کنیم. برای دیدن عکس های بیشتر از این خلاقیت در طراحی داخلی با گروه معماری آرل باشید.


چشم انداز ساختمان یک رستوران باید به گونه ای طراحی شود, كه به راحتی قابل تقلید برای دیگران نباشدوهرگزاز قرینه سازی استفاده نكنند.طراحی این رستوران با ساندرا تارولا بوده است.این رستوران در بارسلونا واقع شده است.این رستوران از منظره دریا برخوردار است .طراح این رستوران برای اجرای طرحش از مناظر و زیبایی های باور نکردنی اطراف استفاده کرده است.

Contemporary Restaurant Interior Design, Chiringuito Pez Vela in Barcelona



طراحی و معماری این رستوران که سانتا ریتا نام دارد بطور کامل توسط پدرو راچئو طراحی شده است. این رستوران در شهر لیسبون پرتغال و در قسمت بافت تاریخی این شهر قرار دارد و در سال 2011 طراحی و اجرا شده است. برای طراحی یک رستوران زیبا، باید اوت لاین ها و ویژگی های معماری، در هنگام طراحی و معماری، در نظر گرفته شود.
به طور کلی می توان گفت ایده ی طراحی داخلی رستوران، از زمانی مطرح شد که نیاز به فضایی بود که بطور همزمان هم اتاق غذاخوری را از اشپزخانه جدا کند و هم متصل هم بکند. در طراحی این رستوران،کوشیده شده است این ایده پیگیری و چنین فضایی طراحی شود

نام پروژه : طراحی داخلی رستوران سانتا ریتا
معمار : پدرو راچئو
سال : 2011
موقعیت : لیسبون، پرتغال
تحریریه معماری آرل
ای پروژه توسط گروه معماری "گوئتز" طراحی شده است .این جدیدترین رستورانی است که توسط این معمار طراحی شده است.این رستوران در ویرجینیای آمریکا واقع شده و مساحت 4800 متر مربع را پوشش داده است.این پروژه در سال 2011 اجرا شده است.
از نمونه خلاقیت هایی که در این رستوران به کار رفته است، مجسمه ی یک بشقاب است که به امضای میشل ریچارد صاحب رستوران تبدیل شده است.
طراحی ریبا و خلاقیت هابی بکار برده شده در این رستوران، فضای این رستوران را هرچه دلپذیرتر می کنند.
تحریریه معماری آرل
این رستوران در کیو، اوکراین واقع شده است.طراحی آن را معماران"سرجی ماخنو و بوتنکو واسیلی" انجام داده اند.این رستوران مساحت 421 متر مربع را پوشش داده است.دیوار این رستوران از تکه های میله ای شکل چوبی ساخته شده است.
 
مجموع ۲۱۱ رکورد - در ۱۷ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی و معماری شیپ

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی ساختمان اداری و دفتر کار
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir