۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده: مهرداد نجیب زاده
سایت گروه معماری آرل پست این هفته خود را به فیلم سینمایی در میان ستارگان اختصاص داده. به همین دلیل طراحی صحنه فیلم با توجه به موضوع داستان متفاوت تر از ژانرهای سینمایی دیگر می باشد. طراحی که صرفاً به دنیای خارج از زمین اختصاص یافته. فیلم سینمایی در میان ستارگان (Interstellar) یکی از ساخته های منحصربه فرد و استثنایی کریستوفر نولان است. کریستوفر نولان را می توان یکی از معدود فیلمسازان عصر حاضر دانست که هربار اراده کرده، دنیای پیچیده ای که در ذهنش ساخته را به راحتی به سینما آورده و به تصویر کشیده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مترجم: مهرداد نجیب زاده
فیلم سینمایی سوئینی (Sweeney Todd) تاد ساخته تیم برتون، کارگردان صاحب سبک و دوست داشتنی آمریکایی می باشد. برتون از معدود کارگردان های موفقی است که رنگ و لعاب متفاوتی را برای فیلم های خود در نظر گرفته که این امر سبب شده تا وی با دانته فرتی، طراح مشهور ایتالیایی همکاری کند. در این خبر ما بررسی کوتاهی از اولین همکاری او با دانته فرتی، طراح ایتالیایی پرداخته ایم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
نویسنده: مهرداد نجیب زاده
فیلم سینمایی ترون – میراث (Tron: Legacy) نام فیلمی علمی-تخیلی است به کارگردانی جوزف کازینسکی. فیلم ترون:میراث دنباله فیلمی به همین نام است که در سال 1982 ساخته شده است. این فیلم دارای طراحی صحنه و دکوراسیون فوق العاده منحصربه فرد و عجیبی است که توسط دو طراحی بزرگ به نام های سیدنی مید و دنیل سایمون ارائه شده. اکثر فضاسازی فیلم که توسط دنیل سایمون صورت گرفته اولین نسخه ساخته شده در دنیای سینما و هنر می باشد. فیلم ترون تجربه ای جالب و شگفت انگیز به درون یک دنیای دیجیتالی از نور و تاریکی است. طراحی شهری، طراحی صنعتی، وسایل  نقلیه، طراحی داخلی و دکوراسیون موجود در فیلم، همگی از ذهن دنیل سایمون نشأت گرفته که با همکاری سیدنی جی مید کامل شده است. 

نویسنده: مهرداد نجیب زاده
فیلم سینمایی آنا  کارنینا اثری متفاوت و کلاسیک از کارگردان 43 ساله انگلیسی، جو رایت می باشد. داستان فیلم بر اساس رمانی به همین نام بود که توسط نویسنده بزرگ و صاحب سبک روسی، لئو تولستوی (Leo Tolstoy) نوشته شده است. پروسه طراحی و ساخت فیلم آنا کارنینا بسیار پیچیده و منحصربه فرد بوده و از متدهای متفاوتی برای طراحی صحنه و دکوراسیون آن استفاده شده است. با نگاه اول به کار جو رایت احساس می کنیم که فیلم جالب و خلاقانه ای را به نمایش گذاشته، اما ساخت چندین لوکیشن در سن تئاتر و ادغام آن با جلوه های بصری و یا صحنه های حقیقی کاری بس دشوار و طاقت فرساست. بخصوص که کارگردان سعی داشته رمانی هزار صفحه ای را در فیلمی 2 ساعته بگنجاند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
نویسنده: مهرداد نجیب زاده
فیلم سینمایی چرخه گر یا همان لوپر (Looper) اثری منحصربه فرد و دیدنی اثر ریان جانسون می باشد. لوپر قصه ای پیچیده با ساختار سفر در زمان دارد. قصه فیلم در آینده می گذرد و دنیای مدرن را نشان می دهد که سفر در زمان نیز اختراع شده است، اما این اختراع بزرگ باعث شده تا ساختار زمان در دنیا به هم بریزد و از همین رو استفاده از این تکنولوژی غیر مجاز شده و تنها مختص انسان های خاصی است. طراح صحنه فیلم اِد وُرو (Ed Verreaux) مکان و صحنه های ساده ای برای این فیلم برگزیده و تمرکز خود را بر روی تغییر وسایل نقلیه مانند خودرو و یا موتور سیکلت ها گذاشته است. در ادامه چکیده ای از طراحی صحنه این فیلم فوق العاده را برای شما گذاشته ایم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
نویسنده: مهرداد نجیب زاده
شاید شما هیچوقت مانند آلفرد هیچکاک، استنلی کوبریک یا کریستوفر نولان مشهور نشید، اما می تونید یک معمار و طراح حرفه ای مانند الکس رومن باشید و لقب هیچکاک زمانه رو به خودتان اختصاص بدید. ممکنه در نگاه اول ساخت چنین فیلمی بیهوده و کم اثر به  نظر بیاد، اما الکس رومن تونست به واسطه ساخت یک فیلم هنری بی نظیر که 5 سال از وقتشو گرفت، به شهرت و ثروت قابل توجهی دست پیدا کنه. اسم این فیلم که سومین و هفتمین (The Third & The Seventh) نام داره حرکتی آرام، خلاقانه و جذاب به درون بناهای منحصربه فرد معماری رو به نمایش گذاشته.اما مهم ترین ویژگی این فیلم و علت طولانی بودن زمان ساختش عجیب نیست. اونم وقتی که با نرم افزار 3D max تمام این فیلم ساخته بشه.رومن به واسطه این فیلم کوتاه، جوایز و پروژه های زیادی رو در زمینه معماری و تصویر متحرک انجام داده و موفقیت جهاتی در زمینه مدل سازی کسب کرده. این پروژه رومن ثابت می کنه که موفقیت و پیشرفت در هنر معماری مستلزم وقت، انرژی و فعالیت زیادیه و نمیشه یک روزه رَه صد ساله رفت. این امکان وجود داشت که بعد از 5 سال وقت گذاشتن بر روی یک فیلم 12 دقیقه ای اصلا نتیجه ای در بر نداشته باشه، اما رومن به خوبی از موفقیت کارش آگاه بود. در ادامه ویدئوی کوچکی از جزئیات فراوان و ویرایش فیلم سومین و هفتمین (The Third & The Seventh) را مشاهده می کنید.
با آرل در ادامه همراه باشید...

 
نویسنده: مهرداد نجیب زاده
فیلم سینمایی سرزمین فردا (Tomorowland) به کارگردانی برَد بِرد یکی از نمونه های بی نظیر بصری با ساختاری معمارانه است. این فیلم همانطور که از نامش پیداست به سرزمینی فراتر از زمان حال ما پرداخته و موضوعات جالبی اعم از نجوم، معماری، تکنولوژی و ... را به نمایش گذاشته است. در واقع این فیلم با نگرش بازگشت به گذشته والت دیزنی و به نمایش گذاشتن پارک فن آوری این کمپانی بوده است. طراح صحنه و دکوراتور این فیلم، اسکات چامبلیس (SCOTT CHAMBLISS) فضاهای بی نظیری از نمایشگاه سال 1964، اتاق خصوصی گوستاوو ایفل در برج ایفل مربوط به سال 1889، و همنشینی ایفل، ادیسون، نیکلای تسلا ساخته است. اما بخش اصلی طراحی صحنه و اتودهای سرزمین فردا با نگرش به معماری فوق مدرن و آینده نگر طراحی شده مه در نوع خود بی نظیر می باشد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مترجم: مهرداد نجیب زاده
هتل بزرگ بوداپست نام فیلمی کمدی محصول سال 2014، به نویسندگی و کارگردانی وس اندرسون می باشد که با الهام از آثار اشتفان تسوایگ ساخته شده است. آدام اشتوک هاوزن طراح صحنه و دکوراتور این فیلم به خوبی از پس سناریو و فضاهای موجود در داستان بر آمده و با نبوغ خود مکان های موجود در کتاب را به نمایش گذاشته است. وی بعد از اتمام این پروژه، جایزه اسکار بهترین طراحی صحنه را دریافت کرد. داستان این فیلم در کشور خیالی زوبروکا (zubrowka) و در خلل جنگ جهانی صورت گرفته، که اشتوگ هاوزن از بسیاری از مناظر طبیعی در اکثر کشورهای اروپایی الهام گرفته است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
عباس کیارستمی، کارگردان شهیر ایرانی بعدازظهر دوشنبه در ۷۶ سالگی به دلیل لخته شدن خون و سکته در پاریس درگذشت.
عباس کیارستمی، تنها یک هفته پس از آنکه برای ادامه مراحل درمان خود به فرانسه رفته بود در بیمارستانی در پاریس درگذشت. این کارگردان سر‌شناس سینمای ایران که از اسفند سال ۹۴ تا اوایل اردیبهشت ۹۵ به دلیل انجام چند عمل جراحی در ناحیه روده در بیمارستان بستری شده و در ماه‌های اخیر هم چندین بار به بیمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام بنا به تصمیم خودش هشتم تیر برای تکمیل مراحل درمان به پاریس رفت. پرونده پزشکی کیارستمی که سرانجام به مرگ او منجر شد، بی‌شک یکی از پربحث‌ترین رویدادهای جامعه پزشکی خواهد شد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
نویسنده: مهرداد نجیب زاده
یکی از مهم ترین سوالاتی که ذهن طرفداران سریال بازی تاج و تخت (Game of Thrones) را به خود مشغول کرده این است که چه کسی فضاها، کاخ ها، معابد، خانه ها، بنادر، شهرها و ... را در این مجموعه بزرگ طراحی کرده است؟ و یا اینکه این شخص چگونه توانسته دنیای تخیلی کتاب نغمه یخ و آتش جورج.آر.آر.مارتین را اینگونه زیبا و جسورانه به نمایش بگذارد؟
خانم دبورا رایلی فردی است که این جهان شگفت انگیز و شگرف را با مضامین سیاست، قدرت، حسادت، جسارت، بنیان خانواده و ... در قالب بناهای معماری و حتی دکوراسیون داخلی به نمایش گذاشته است.  دبورا رایلی مسئول طراحی فضاها و کارگردان هنری سریال بازی تاج و تخت است که در اولین پروژه خود سنگ تمام گذاشته.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مترجم: ثنا حسینیان
هنرمند روسی Andrew Tarusov، در زمینه ی هنر و انیمیشن 10 سال تجربه دارد. او اخیراً آلبومی از کارهای خود را منتشر کرد که در آن ها نشان می دهد اگر کارگردان فیلم های معروف والت دیزنی، تیم برتون بود، این انیمیشن ها به چه صورت در می آمدند. در ادامه با بخش هنر و سینما و معماری آرل همراه باشید...


مترجم : ثنا حسینیان
کاترین بومونت ( Kathryn Beaumont ) مدلی بود که کمپانی والت دیزنی برای ساخت دو انیمیشن کلاسیک زیبا استفاده کرد، از فیگور های او هم برای ساخت مدل آلیس در انیمیشن آلیس در سرزمین عجایب و هم به عنوان وندی در انیمیشن پیتر پن الهام گرفتند. در این عکس های قدیمی می توانید ببینید که در گذشته استودیو های دیزنی برای ساخت این انیمیشن های کلاسیک چه تلاشی می کردند و در طی یک هفته فقط 23 تا 24 ثانیه از انیمیشن تولید می شد. در ادامه با آرل همراه باشید...


مترجم : ثنا حسینیان
با الهام از چند فیلم معروف کارگردان آمریکایی وِس اندرسون، mark dingo francisco طراح و گرافیست، با استفاده از نرم افزار ایلوستریتور کارت پستال هایی رویایی از صحنه ها و المان های معروف هر یک از فیلم ها طراحی کرده است. در طراحی کارت پستال های هر کدام از فیلم ها، از سبک و روایت و فضای هر یک استفاده شده. با این مجموعه طراحی کارت پستال گویی هر یک از مکان ها و داستان های خیالی وِس اندرسون واقعی هستند و وجود دارند و شما می توانید از این سرزمین های خیالی به کسانی که دوست دارید کارت پستال بفرستید و شرح حال خود را بیان کنید. در ادامه با آرل همراه باشید...
مجموع ۹۳ رکورد - در ۸ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir