۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
بامداد امروز مراسم اسکار 2018 با میزبانی جیمی کیمل به پایان رسید و برندگان سینمایی یک سال گذشته در شاخه های مختلف معرفی شدند. سایت گروه معماری آرل به رسم هر سال به تحلیل و بررسی بهترین طراحی صحنه می پردازد. شاید انتخاب فیلم شکل آب (The shape of water) در شاخه بهترین کارگردانی، بهترین فیلم و بهترین طراحی صحنه ما را غافلگیر کرد. به شخصه فکر می کردم جایزه کارگردانی و فیلم به فیلمی اعطا شود که داستانش ریشه های واقعی با شاخصه های تاریخی یا اجتماعی داشته باشد. فیلم هایی که از داستانی ساختارشکن یا فانتزی داشته و در مراسم اسکار موفق بودند انگشت شمار بوده اند. به همین دلیل در ادامه خلاصه ای از ویژگی هایی طراحی صحنه و داستان این فیلم را در ادامه بررسی کردیم تا تفاوت آن را به سال های گذشته و انتخاب داوران نشان دهیم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
جایزه اسکار و بود و نبودهایی که هر ساله ورد زبان هر طرفدار سینما دوستی می باشد. همیشه این بحث ها رایج بود: چه فیلم هایی مستحق بودن در این لیست بودند که حضور نداشته، یا همین 5 فیلم بهترین گزینه های ممکن به شمار می روند. گروه معماری آرل به سنت هر سال 5 نامزد طراحی صحنه را معرفی کرده و در ادامه مطلب برای علاقمندان به مبحث طراحی و معماری در سینما پرداخته است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
در ارتفاع 3 هزار متری، بالاترین نقطه سولدن (Sölden) یکی از معروف ترین رستوران های کوهستانی به نام ICE-Q وجود دارد که تا قبل از فیلم جیمز باند: شبح (Spectre) افراد زیادی از این مکان مطلع نبودند. رستورانی که دارای یک طراحی پانورامیک می باشد و در جالب ترین مکان های موجود قرار گرفته است. بر خلاف بسیاری از رستوران های دیگر که نام پروژه خود را از پروسه رندر گرفتن تا اجرا در تمام سایت های معماری و دکوراسیون جا می اندازند، این فضای منحصربه فرد به طور اتفاقی در یک فیلم سینمایی مشهور مشاهده شد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
فارغ از اینکه سبک دکوراسیون منزل شما چیست، فیلم های سینمایی بی شک می توانند برای شما در زمینه طراحی داخلی الهام بخش باشند. امروز در این مطلب 20 فیلم سینمایی که دارای معماری و دکوراسیون داخلی متفاوت و خلاقانه هستند را معرفی کرده ایم، که شما می توانید از آنها ایده و الهام بگیرید و طراحی منزل خود را به سبکی که دوست دارید تغییر دهید. همراه آرل باشید.
تحریریه معماری آرل
بلید رانر 2049 دنباله ای مفهومی از فیلمی به همین نام است که سال 1982 ساخته شده بود. این نسخه جدید هم مانند فیلم قبلی می تواند لقب شاهکار طراحی صحنه، گرافیک، جلوه های ویژه و نورپردازی را به خود اختصاص می دهد. دنیس گسنِر به مانند اساتید قبلی سعی کرده تا دیدگاه منطقی از شهر، خانه، وسایل نقلیه در 40 سال آینده به نمایش بگذرد. زمانی که سید مید و لارنس جی پاول بر روی طراجی صحنه بلید رانر در سال 1982 کار می کردند، توانستند با طرح های بی نظیر خود دروازه ای به شهرسازی و معماری سال های آینده باز کنند. بلید رانر 2049 گامی رو به جلو در فضاسازی، طراحی صحنه فیلم، و دکوراسیون سازی را به ما نشان می دهد. در ادامه خلاصه ای از ویژگی های این فیلم زیبا را برای شما قرار داده ایم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
یکی از جالب توجه ترین ویژگی های فیلم های سینمایی ساختمان ها، شهرها و ویژگی های معماری است که نقش سازنده ای در عناصر شکل دهنده سناریو و لوکیشن ا ایفا می کند. هر کمپانی برنامه ای مجزا و ویژه ای نسبت به محل فیلم برداری برای خود در نظر می گیرد. یکی از کمپانی هایی که این روزها بیشتر بر سر زبان هاست، استودیو فیلم سازی ماورل  می باشد. شهرها یا ساختارای معماری نقش به سزایی در ویژگی های بصری فیلم های استودیویی مارول بازی می کنند. به همین دلیل یک ویدئوی کوتاه از چند مورد از پروژه های معماری و نقش آنها در فیلم های کمپانی مارول جمع آوری شده است. در این ویدئوی کوتاه میبینیم که یکی از جدیدترین ساختمان های بیارکه انگلس تریلر فیلم دکتر استرنج حضور دارد. اما با مشاهده فیلم این ساختمان را در هیچ بخش از فیلم نمی بینیم. حتی دلایل استفاده از شهر نیویورک به عنوان لوکیشن بیشترین فیلم های هالیوودی، بخصوص انتقام جویان 1 و دکتر استرنج مشخص می شود. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
کورالاین(Coraline) از آن دسته انیمیشن هایی است که هر چند سال یک بار ممکن نمونه ای مشابه آن را در دنیای سینما تماشا کنیم. فیلمی که به لحاظ داستان سرایی، صداپیشگی، کارگردانی، طراحی، و ساخت در کلاس استادان سینما قرار می گیرد. سبک ایست-حرکتی (Stop-motion) کورالاین که با برخی المان های انیمیشن های کامپیوتری ادغام شده از بهترین نمونه های سینما مدرن در دنیا به شمار می رود. هنری سیلیک از طریق حکایتی خاکستری و تا حدودی تاریک بهترین کار خود را عرضه کرده. شاید مهم ترین ویژگی کار او رنگ ها زنده و شاداب در تناقض با رنگ های سرد و بی روح باشد. بخصوص که بخش اعظمی از داستان در محفلی تاریک سپری شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
دکتر استرنج (Doctor Strange) فیلمی است که فقط به دلیل طراحی سحنه هائز اهیمت نیست، بلکه ترکیب جلوه های بصری و تصاویر گرافیکی یکی از بهترین نمونه های تلفیق طراحی و ساخت به شمار می رود. امسال فیلم سینمایی دکتر استرنج سهم مثبت زیادی را از جشنواره ها و منتقدها کسب کرد. به نوعی که آنرا بهترین نمونه از تلفیق فضای معمارانه در سینما عنوان کرده اند. البته از نامزدی اسکار این فیلم در بخش جلوه های ویژه هم نمی توان گذشت. طراحان با خلاقیت هر چه تمام تر فضاهای معماری در این فیلم را در هم تنیده و آنرا در مکانی خیالی دوباره سازی، تکرار و یا تلفیق کرده اند. نزدیک ترین نمونه نسبت به این پروژه فیلم سرآغاز (Inception) کریستوفر نولان است که حتی در اکثر مواقع از فیلم دکتر استرنج هم بهتر عمل کرده است. البته تماشای دکتر استرنج به خاطر فضاسازی نابش ارزمند است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
سریال خانه پوشالی (House of cards) جزء ریسکی ترین پروژه های شبکه خانگی نتفلیکس به شمار می رود که در سال 2011 آغاز به کار کرد. ایده ای برای ساخت یک سریال سیاسی با محور قدرت که به صورت آنلاین پخش شود یا به اشتراک گذاشته شود. ساخت چنین مجموعه ای دردسرهای خود را دارد، بخصوص که قرار بود چندین لوکیشن حقیقی یا مجازی مدلشان کامل ساخته شود یا بعضی مواقع در اجاره مجموعه قرار بگیرد. این مجموعه به واسطه بازی استثنایی کوین اسپیسی و رابین رایت تضمین کاملی برای استقبال از 5 فصل این سریال را به وجود آورد. در ادامه خلاصه ای از ویژگی های طراحی این مجموعه را برای شما قرار داده ایم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
فیلم سینمایی جاودانگان (Immortals) اثری حماسی-فانتزی از افسانه های یونان باستان است و مانند تمام همتایان خود دارای نقطه مشترک میباشد: قدرت نمایی در خلق تصاویر بصری. معمولا طراحی صحنه چشمگیر به همراه جلوه های کامپیوتری اثربخش جزء لاینفک فیلم های اساطیر باستان یونان می باشد. اما فیلم جاودانگان جزء سه اثر برتر این ژانر محسوب می شود. تام فودن در شهر چستر انگلستان متولد شده و کار خود را با نوازندگی در یک گروه راک محلی آغاز کرد. مسیر عجیبی که تا راننده لیموزین شدن و آشنایی با ستارگان طی شد و در نهایت به تحصیلات در رشته طراحی و ساخت دکور در دانشگاه منچستر رسید. طراحی فیلم جاودانگان از معدود کارهای بلند او به شمار می رود که توانست استعداد خود در زمینه طراحی را با سبک و سیاقی بریتانیایی به تصویر بکشد. در ادامه خلاصه ای از طراحی بخش های فیلم را مشاهده می نمایید.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
گاهی برای طراحی صحنه و خلق دکور مناسب نمی بایست از المان های مصنوعی شلوغ و ساخته شده استفاده کرد. فیلم لوگان محصول جدید کمپانی مارول و فاکس دقیقاً ازچنین رویکردی استفاده کرده و به غیر از فیلمی زیبا و ساختار شکن، امتیاز کاملی از طراحی خود کسب می کند. فرانسوا اودی (François Audouy) طراح و دکوراتو فرانسوی چالش بسیار سختی با ویژگی های کارگردانی جیمز منگولد داشته است. اکثر سکانس ها در محیط های طبیعی رخ داده و فرانسوا اودی می بایست کار خود را در لوکیشن ها باز ارائه دهد و فضا را در سال 2029 به شیوه ای ساختارشکن به نمایش بگذارد. در ادامه خلاصه ای از ویژگی های طراحی صحنه فیلم لوگان را مشاهده می نمایید.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
تقدیر از آن دسته فیلم هایی است که طراحی صحنه و دکوراسون آن مرجعی کامل برای دوستداران طراحی و معماری است. داستان فیلم به نحوی است که در پیچش ها و سکانس های زیادی شما را درگیر می کند و به شما حس حضور در لوکیشن های زیادی از گذشته و آینده را منتقل می کند. مت پولند طراح جوان آمریکایی چالش موجود سفر در زمان کتاب "همه شما زامبی ها" را به زیبایی رعایت کرده و جزئیات طراحی را به تصویر کشیده است. در ادامه خلاصه ای از شیوه طراحی پولند به همراه کارگردانی برادران اسپیرگ را مشاهده می نمایید.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
فیلم سینمایی "یک حبه قند" یکی از باشکوه ترین اثرهای سینمایی ایران به شمار می رود که از طراحی صحنه و دکوراسیون منحصربه فردی برخوردار می باشد. رضا میرکریمی در این ساخته خود از تیم ناظر و مشاور خوبی برخوردار بوده که باعث شد نتیجه نهایی یک فیلم با تمام ویژگی ها و رنگ و بوی ایرانی باشد. در فیلم یک حبه قند محمد رضا منصوری به عنوان مجری طرح و باران کوثری در سمت مجری صحنه به فعالیت پرداخته اند. این پروژه به لحاظ طراحی صحنه و دکور مورد استقبال بسیاری منتقدین جشنواره فیلم فجر و عموم درآمد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۹۳ رکورد - در ۸ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir