۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶



تحریریه معماری آرل
موزه‌ی آینده نام پروژه‌ای است در شهر دوبی که از دل آن یک سازه‌ی زیبا برای نمایش انواع روبات‌ها و همچنین یک مرکز تحقیقاتی مجهز توسعه خواهد یافت. این موزه سال ۲۰۱۷ میلادی آغاز به کار خواهد کرد.
دوبی در سال ۲۰۱۷ میلادی درهای موزه‌ی آینده را به روی بازدیدکنندگان و محققان باز خواهد کرد. این موزه علاوه بر نمایش انواع روبات‌ها، مرکزی نیز برای جمع شدن محققان و مخترعان روبات‌ها خواهد بود.

گردآورنده: مهرداد نجیب زاده
امروز با معرفی قویترین موتور رندرینگ در خدمت شما هستم . موتور ماکسول ( Maxwell ) بر گرفته شده از نام فیزیکدانانی بزرگ که در مورد محاسبه ی نور خدمتی بسیار زیادی به دنیا کرده گرفته شده است . این موتور توسط کمپانی Next Limit ساخته شده و در سال 2006 به صورت رسمی برای موتور های سه بعدی منتشر و در دسترس هنرمندان قرار گرفت .موتور رندر Maxwell Render یک موتور و انجین فیزیکالی ( Physically Based ) می باشد که بر پایه نظم فیزیک کاملا دقیق نور و اشعه های کاملا واقعی عملیات رندر و تصویر پردازی را انجام میدهد . این نوع موتور ها شاید خیلی خوب به نظر برسند اما سخت ترین حالت رندرینگ رو دارند چرا که برای ساخت صحنه های Surrealism مناسب نیستند ، به عنوان مثال شما نور های غیر طبیعی را نخواهید داشت ، متریال های غیر واقعی را نخواهید داشت چرا که تمام پارامتر های متریال ها طبق اصول و فرمول های فیزیکی تعریف میشوند . این نوع موتور ها بهترین گزینه برای ساختن صحنه های معماری و سینماتیک محسوب میشوند .
برای مطالعه کامل ایم مطلب، با آرل در ادامه همراه باشید



تحریریه معماری آرل
چه شما بخواهید و چه نخواهید، تکنولوژی در حال پیشرفت است و این پیشرفت تکنولوژی زندگی انسانها در تمام کره ی خاکی را تحت تاثیر قرار خواهد داد. محققان در آزمایشگاه Time در نیویورک، بر روی پروژه هایی کار می کنند که می تواند زندگی بشریت را دچار تحول کند. همانگونه که تلفن همراه به بخشی از زندگی روزمره ی اکثریت مردم کره ی زمین تبدیل شده است! یکی از پروژه هایی که این محققان بر روی آن کار کرده اند آینه ی جادویی است. آینه ای که به شما در هنگام خروج از خانه درباره ی وضعیت آب و هوا خواهد گفت؛ ایمیل ها و سایر پیام ها شما را نوتیفیکت خواهد کرد و به عبارت دیگر دستیار شما خواهد بود و به شما در مدیریت شرایط کمک خواهد کرد. برای بررسی بیشتر این آینه ی جادویی با آرل همراه باشید.


پیش از این در مورد تنوع کاربرد E Ink ها شنیده بودیم (جوهرهای الکتریکی)، اما در طول نمایشگاه CES امسال، کمپانی سازنده برنامه‌ها و نقشه‌های خود برای ارتقای طراحی‌اش را با نمایش نمونه‌ی اولیه‌ی Prism film فاش کرد. این تکنولوژی با اینکه در روزهای اولیه‌ی خود قرار دارد، توانسته دیوارهای دینامیکی ایجاد کند که قابلیت تغییر رنگ و نمایش الگوهای انیمیشنی را دارند. همراه آرل باشید ....


نویسنده: کاوه جهان آرای
فناوری چاپ سه‌بعدی ظرفیت‌ فوق‌العاده‌ای دارد، به طوری که یک شرکت چینی توانست 10 خانه را با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی در مدت یک روز بسازد. در حقیقت با استفاده از این فناوری در چند سال آینده این امکان برای معماران وجود دارد که تنها با طراحی در صفحه‌ی مانیتور و دادن دستور چاپ، خانه‌ی طراحی شده‌ی خود را به شکل واقعی مشاهده کنند.

نویسنده : مریم اصلانی
با داغ شدن بحث انرژی و نحوه‌ی مصرف بهینه‌ی آن در خانه‌های مدرن، معماران به دنبال خلق سازه‌هایی هستند که تا حد امکان در این مقوله خودکفا بوده یا دست کم قادر به تولید بخشی از نیازهای خود باشند. ضمن اینکه استفاده از انرژی‌های پاک و تجدید پذیر، راه را برای ادامه‌ی حیات این سیاره هموار خواهد کرد. در این مطلب به سراغ یکی از این معماران و سازه‌ی جالب توجهش خواهیم رفت. با ما همراه باشید.


نویسنده: مسعود آموزگار
سامسونگ در نمایشگاه CES 2014 تمام تمرکز خود را بر روی تجهیزات خانه‌ی هوشمند قرار داده بود و پس از آن هم تصاحب شرکت SmartThings به خوبی نمایانگر اهداف بلند سامسونگ در این حوزه بود. سرویس اتوماسیون خانگی این شرکت مجموعه‌ای از ویژگی‌های عالی را ارائه کرد اما امروز سامسونگ با معرفی سرویس جدید خود، پا را یک قدم فراتر گذاشت. با آرل همراه باشید.


نوبیسنده: مسعود آموزگار
حتی یک جنبه‌ی وجود و زندگی بشر را نیز نخواهید یافت که تحت تاثیر تکنولوژی قرار نگرفته باشد. همه چیز از صنعت گرفته تا پزشکی و حتی اینکه چگونه به فعالیت و کار می‌پردازیم توسط تکنولوژی‌هایی که در نیمه‌ی دوم قرن بیستم ظهور یافتند از اساس و بنیان شکلی تازه به خود گرفته است. تکنولوژی همچنین قادر است در نهاد و طبیعت انسان‌ها نیز تحول ایجاد کند. پس با ما در این مقاله همراه باشید تا نگاه ویژه‌ای داشته باشیم به تاثیر تکنولوژی بر بشریت.
گردآورنده: مهرداد نجیب زاده
یوبوت (U-Boot) محصولي پلاستيكي است جهت اجراي سقف ساختمانها به شيوه دال دو طرفه مي باشد به طوريكه از دو دال بتوني در بالا وپايين سقف تشكيل مي گردد كه قطعات يوبوت در بين اين دو قرار مي گيرند و توسط تيرهاي بتن آرمه نسبتآ كم پهنا به هم متصل مي گردند. از ویژگی های یوبوت احاطه شدن آن در داخل بتن با شبکه های میلگرد سقف است که باعث بوجود آمدن نیروهای دو طرفه عمود بر هم می گردد و کاهش به سزای مصرف میلگرد را در پی دارد.سایز بندی متفاوت یوبوت (از 13 تا 56 سانتی متر) ، دستیابی به سختی مطلوب را با وزن کمتر امکان پذیر می نماید و از سوی دیگر سختی بالای سقف اجرا شده با یوبوت امکان حذف تیرهای آویزدار و نیز اجرای بازشوهای بدون ستون را فراهم و دست مهندسین معمار و محاسب را در اجرای نقشه های معماری باز می گذارد تا مطابق درخواست کارفرما و نیاز پروژه با آزادی بسیار زیاد عمل نمایند. برای دانلود پاورپوینت و ویدئوی انیمیشن این مقاله، با گروه معماری آرل در ادامه همراه باشید



مترجم: حامد رضایی
امنیت خانه و محل کار، همواره یکی از دغدغه های آدمی است. این که انسان با خیال راحت فضا را ترک کند و از بابت امنیت، خیالی آسوده داشته باشد، بسیار ارزشمند است. برای تامین امنیت ساختمان، فعالیتهای گوناگونی صورت گرفته است. سیستم های هوشمند بسیاری طراحی گردیده است. گروه Indiegogo، یک سیستم امنیتی هوشمند کوچک و البته مقرون به صرفه، طراحی و تولید نموده است که می تواند بسیار پرکاربرد ظاهر شود. این سیستم امنیتی کوچک، KORNER نام دارد از دو قسمت تشکیل شده است. راه اندازی این سیستم کمتر از دو دقیقه زمان می برد. نرم افزار این سیستم بر روی دستگاه های اندرویدی و IOS نصب می گردد. برای بررسی تخصصی تر این سیستم امنیتی هوشمند با آرل همراه باشید.

بهينه‌سازي مصرف انرژي، امروزه يكي از موضوعاتي است كه كشورها براي صرفه‌جويي در مصرف انرژي و كاهش هزينه‌هاي مالي آن را در اولويت كارهاي خود قرار داده‌اند.در ايران نيز ظرف چند سال گذشته به اين مقوله بيشتر از گذشته توجه شده است.مهندسي ساختمان يكي از عوامل تاثيرگذار در مصرف انرژي است و وسايل گرمايشي و سرمايشي در ساختمان‌ها هم كه عامل مصرف يا تامين‌كننده انرژي هستند، در اين ميان بسيار مهم تلقي مي‌شوند.


مترجم: حامد رضایی
موسسه طراحی محاسباتی دانشگاه اشتوتگارت نمایشگاه Landesgartenschau را در منطقه ی Gmünd آلمان با استفاده از تکنولوژی روبوتیک ساخته است. نمایشگاه Landesgartenschau، پرچمدار و در واقع ویترینی برای نمایش معماری تکنولوژیک در بخش ساخت و سازهای سبک با چوب است. بودجه ی ساخت این سالن، توسط اتحادیه اروپا و ایالت وورتمبرگ آلمان تامین شده است. در واقع این سالن نتیجه ی یک کار تحقیقاتی با نام طراحی و ساخت و ساز محاسباتی و کامپیوتری است. با آرل همراه باشید.


مترجم: حامد رضایی
ساختمان هایی که به مرور زمان رشد می کنند، ایده ای است که مدتهاست در جامعه ی معماری مطرح است. YuHao Liu & Rui Wu، ایده ای ارائه کرده اند که در حال بررسی است و هنوز تا حصول نتیجه ی قطعی فاصله دارد اما در صورت عملی شدن و استفاده از این طرح، انقلابی در صنعت معماری و البته محیط زیست ایجاد خواهد شد. ایده ی مطرح شده به این صورت است که، برای ساخت یک ساختمان می توان از گازهای مضر موجود در هوا مانند دی اکسید کربن بهره گرفت. بر اساس این ایده، ابتدا اسکلت ساختمان ساخته خواهد شد. این اسکلت از موادی ساخته می شود که به شدت قابلیت جذب دی اکسید کرین را دارند. پس از اینکه اسکلت با این مواد شاخته شد، به مرور زمان با جذب کربن، دور اسکلت ساخته خواهد شد. برای بررسی بیشتر این ایده و نحوه تشکیل ساختمان با آرل همراه باشید.
مجموع ۱۳۷ رکورد - در ۱۱ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir