۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
زمان کمی به اتمام سال 2016 مانده و طبق سنت هر سال جایزه پریتزکر پرایز (Pritzker Prize) به شخصی که در طول سال فعالیت های ارزنده و مهم معماری داشته اهدا می شود. به همین دلیل گمانه زنی های زیادی در مورد اهدای این جایزه وجود دارد. به عنوان مثال دو سال قبل جایزه پریتزکر پرایز 2015  به معمار فقید آلمانی، فرای اتو پس از درگذشت او رسید. یا سال گذاشته معمار صاحب سبک شیلی تبار،آلخاندرو آراونا این جایزه را به خانه برد. از دلایل انتخاب او می توان به هیئت داوران اشاره کرد که منتقدان و معماران قدیمی جزء آنها بودند. اگر اکثریت تیم داوری امسال را معمارن میانسال و جوان تشکیل دهند، ممکن است نتیجه ای کاملا متفاوت نسبت به سال گذشته داشته باشیم. به همین دلیل سایت گروه معماری آرل یک نظرسنجی در ادامه مطلب برای شما علاقمندان عزیز قرار داده تا با رأی خود معمار برتر یک سال گذاشته را انتخاب کنید. در میان اسامی که در لیست قرار دارند می توان به سانتیاگو کالاتراوا، سو فوجیموتو، دنیل لیبکیند، گروه معماری بیگ و ... اشاره کرد.
نظرات ارزشمند خود را در ادامه مطلب ثبت کنید.
تحریریه معماری آرل
میراث ایران در دهه گذشته سرنوشت غمباری داشته است، از تخریب شبانه «ملک توران» در زعفرانیه گرفته تا خارج شدن ویلای نمازی از فهرست آثار ملی و هدیه دادنش برای تخریب و ساخت هتلی جای آن!
سال 1957 بود که جیو پونتی معمار سرشناس ایتالیایی سومین ویلای خود را   بعد از ویلای ونزوئلا و ویلای Arreaza  تحت عنوان ویلای نمازی بنا کرد. این ویلا به سفارش شفیع و ویدا نمازی در تهران با همکاری Melotti و  Paolo De Poli طراحی شد. معماری داخلی و خارجی بنا، بر اساس اتاق مرکزی بزرگی شکل گرفت و  سازه ای  دو طبقه با دیدگاه های خوبی شکل گرفت. جیو پونتی از مهمترین و با نفوذ ترین معماران قرن بیستم بود که در زمینه های مختلف معماری، طراحی صنعتی، هنر، و حتی چاپ مقالات پژوهشی فعالیت داشت.
مترجم : غزاله عزالدین
فاز اول توسعه مرکز تجاری کاداستون در ملبورن که بزرگترین مرکز تجاری در نیمکره جنوبی محسوب می شود رونمایی شد. شهرت این مجموعه در ساخت ارتفاع بالای 31 متر و 7000  متر مربع سقف شیشه ای gridshell، ایجاد فضای دراماتیک و آزاد بدون ستون می باشد.
مترجم: فائزه میرزائی
 Skidmore، Owings و Merrill (SOM) در سال 1930 این شرکت معماری را در شیکاگو پایه گذاری کردند. شرکت SOM در روز های اول، زمینه ی طراحی خود را با سبک های مدرن و ساخت و ساز آسمان خراش ها پیش می برد. اولین پروژه این شرکت در نیویورک بود که پس از اتمام این پروژه گستره ی فعالیت این گروه خلاق روز به روز افزایش یافت. نام این شرکت، یاد آور نام هایی چون، برج خلیفه، بلند ترین برج های جهان، سازه های عظیم و معماری مدرن قرن 21 می باشد، در این قسمت به معرفی تعدادی از پروژه های جالب توجه و به یاد ماندنی این شرکت می پردازیم. با ما در ادامه همراه باشید. 
تحریریه معماری آرل
ساختمان سنت پیتر (Saint-Pierre) یکی از طراحی های بزرگ و بتی لوکوربوزیه است که در سال 2006 پس از گذشت چهل و یک سال مرگ وی، ساخته و اجرا شد. فرم زیبایی بیرونی و تجربیات آرامش بخش داخلی کلیسا تکامل دیگری در معماری توسط افکار و سبک لوکوربوزیه در زمان او بوده است. شهر Firminy، شهری صنعتی و معدنی با جمعیت کم می باشد که لوکوربوزیه با طراحی این کلیسا، مکانی جامع برای برگزاری جشن ها و ایجاد همبستگی را فراهم کند.
مترجم: الهه کاشی
در سال 2014، Delory، تعدادی از عکس های ویلای ساوا را منتشر کرد، که دیوارهای آن با یک سری نوشته پوشش داده شده بود. او همچنین از این ایده برای تغییر نمای کلیسای لوکوربوزیه نیز استفاده کرده است. به گونه ای که ظاهر سنتی کلیسا را به یک ساختار مدرن تبدیل کرده است. در ادامه با آرل همراه باشید.

گرداورنده: مسعود فلاح
خانه کراتکت، درسال 1948 میلادی معادل 1327 شمسی توسط لوکوربوزیه در کشور آرژانتین طراحی و اجرا شد. این خانه به سفارش دندانپزشک Curutchet ساخته شده است و شهرت خود را مدیون رعایت اصول معماری است که لوکوربوزیه در طراحی این بنا به کار برده است. خانه کراتکت در مستطیلی با ابعاد 20 در 9 و از نظر مکانی در شهر سبز لا پلاتا، پایتخت استان بوئنوس آیرس واقع شده است.
گردآورنده: پروانه شاه سوار
نام پروژه: libeskind signature series house
معمار: Daniel Libeskind
زمان ساخت: 2009
هندسه این خانه که الهام گرفته از کریستال می باشد تشابه زیادی به دیگر آثار لیبسکیند دارد. حجم آن از تداخل صفحات و پوسته هایی با زاویه تند، پدید آمده است. در طراحی این مدل، با اهمیت ترین مولفه های روانی مسکن هزاره جدید نظیر هویت، امنیت و آسایش ساکنین و همچنین استفاده از تکنولوژی امروزی در جهت دستیابی به معماری پایدار، کاهش مصرف انرژی، کاهش زمان ساخت، کنترل آلودگی صوتی و استفاده از مصالح مناسب و قابل انطباق با اقلیم های مختلف مدنظر بوده است. در ادمه با آرل همراه باشید...
گرداورنده : مسعود فلاح
موزه احمد آباد هندوستان در سال 1951 میلادی برابر با 1329 هجری شمی با طراحی معمار مشهور لوکوربوزیه احداث شد و در همان سال به مرکز مدنی در هند تبدیل شد. لوکوربوزیه مسئول طراحی چهار ساختمان در احمد آباد هند شد که شامل دو خانه، یک موزه و ساختمان انجمن کارخانه داران بود. ایده موزه نامحدود برای موزه احمد آباد برگرفته از کارهای قبلی این معمار است. با بررسی کارهای لوکوربوزیه می توانیم، روند تغییرات در طراحی و ساخت و ساز را مشاهده کرد. همراه آرل باشید...
گرداورنده : مسعود فلاح
طرح این خانه، اجرایی از سیستم سازه ای موسوم به دومینو با دال های کف بدون تیر و کنسول شده از ستون های باریک می باشد. این طرح یک مدل مجلل از طرح آپارتمان کارکنان، نمایش داده شده از پاویلیون دولسپریت نوو همراه با تراس سرپوشیده دو طبقه آن می باشد.
طرح همچنین یک نقاشی سبک پیوریست سه بعدی و یک مجموعه از گونه های مواد مختلف می باشد که در یک قاب مستطیلی ترکیب بندی شده اند؛ همراه با پلکان های گرد، دیوارهای جلو آمده و ستون های بیضوی که جایگزین بطری ها و ستون های مجزایی برای اعضای خانواده استین و نیز مادام دومونزی و یک اتاق خدمه کامل می باشد؛ اما چیدمان دقیق پارتیشن ها نسبت به ترکیب بندی های فضایی و سازه ای بزرگ طرح، از اهمیت کمتری برخوردار است.
گرداورنده: مسعود فلاح
شارل ادوارد ژانره قبل از اینکه به لوکوربوزیه یا بزرگترین معمار مدرنیست قرن بیستم تبدیل شود، دوره ای کوتاه و نه چندان حرفه ای را به عنوان معمار محلی در شهر زادگاه خود یعنی لشودفوند سوئیس سپری کرد.
او شش خانه، از جمله یکی برای والدینش در این شهر طراحی کرد که هیچ یک از این طرح ها اشاراتی از مدرنیسم با خود نداشتند، اما آخرین آنها یعنی ویلا شواب، نسبت به روند قبلی او قدری عجیب تر و اصیل تر به نظر می رسد؛ همچنین این خانه تنها طرحی بود که بعدها لوکوربوزیه به آن می بالید. هسته ترکیب بندی این خانه، یک مکعب مستطیل دو طبقه و به فرم مربع در پلان است که اگر ارتفاع زیرزمین را نیز محسوب کنیم به فرم مکعب نزدیک می شود.




مترجم : نغمه مقصود
گروه معماران "اچ ام سی" و معماران "هوی" و همکاران به راهنمایی "ریموند پن" از " اچ ام سی" به عنوان یکی از 5 فینالیست برتر در رقابت طراحی بین المللی برج تایوان انتخاب شدند. طرح پیشنهادی آنها همانند فانوس دریایی رویایی برای شهر "تای چونگ" بود. برج 400 متری سبز یاد بود،ستونی برآمده از زندگی است که قدرت ،انعطاف پذیری و وفاق مردم تایوان را به نمایش می گذارد. همراه آرل باشید...



مترجم : نغمه مقصود
طرح توسعه مجدد ساختمان چند منظوره "سی تچ" کاری از معماران "یو ان"در محل تلاقی گسترش بخش قدیمی و جدید شهر پکن در چین واقع شده است. سایت در مجاورت محور شرقی -غربی شهر قرار گرفته و به میدان "تیا نان من " منتهی می شود. استراتژی اصلی طرح معماران "یو ان" تمرکز بر ایجاد بهترین ارتباط مابین برنامه ریزی توسعه مجدد ساختمان چند منظوره در ادغام با محدودیت ساختمان موجود و ارائه جزئیات ساختمان بلند مرتبه در ارتفاع می باشد. همراه آرل باشید...
مجموع ۴۱ رکورد - در ۴ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir