۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

35 نمونه طراحی راه پله مدرن و خلاقانه

گرداورنده : مسعود فلاح
یکی از عناصر مهم خانه که قسمتهای مختلف را به هم مرتبط میکند پله است. وجود پله در خانه، بهترین شرایط را برای طراح رقم میزند که بتواند محیطی عالی را خلق کند. بسیاری از عناصر پله دارای استاندارد های ثابتی هستندد این امر باعث میشود که ما طبق ضوابط خاص و در چارچوب آن پله را طراحی کنیم.
روشهایی برای طراحی پله ای ساده و سبک، استفاده از ورق آهن و کابل میباشد. فولاد بهترین جنس برای این کار است. به دلیل اینکه اتصالات استفاده شده برای مهار آن کمتر میشود و پله با کمترین هزینه و فضا ساخته میشود.

شنبه های طراحی صنعتی: نوآوری و خلاقیت در گستره طراحی معماری دنیل لیبسکیند

شنبه های طراحی صنعتی: نوآوری و خلاقیت در گستره طراحی معماری دنیل لیبسکیند
مترجم: فائزه میرزائی
دنیل لیبسکیند (Daniel Libeskind) در سال ۱۹۴۶ در لهستان به دنیا آمد و در ۱۹۶۵ در سن ۱۹ سالگی به تبعیت امریکا درآمد. در کودکی استعداد و نبوغ فراوانی از خود نشان داد. وقتی به سن سیزده سالگی رسید به همراه خانواده اش به نیویورک نقل مکان کرد. مدتی به تحصیل در رشته موسیقی پرداخت اما دیری نپایید که از موسیقی کناره گرفت و رشته معماری را برای ادامه تحصیل برگزید و درمقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شد. پس از تحصیل به عنوان یک آموزگار و نظریه پرداز حرفه ای به فعالیت پرداخت. لیبسکیند برای اولین بار آتلیه معماری خود را در سال ۱۹۸۹ در شهر برلین آلمان تأسیس نمود و از آن پس به صورت جدی به فعالیت های معماری پرداخت.
مشخصه های بارز طرح های دنیل لیبسکیند:
استفاده از اشکال زاویه دار (زاویه تند) و احجام متقاطع
استفاده مکرر از پنجره های مورب
وجود روابط فلسفی مستحکم
ایجاد طرح های ضد کلاسیک
پیچیدگی فرم ها
در این بخش می خواهیم به معرفی طرح هایی، متفاوت از طرح های معماری و سازه ای دنیل لیبسکیند بپردازیم، با ما در ادامه همراه باشید. 

چهارشنبه های گالری گردی: معرفی و بررسی برنامه های گالری های تهران

چهارشنبه های گالری گردی: معرفی و بررسی برنامه های گالری های تهران
گردآورنده: فائزه میرزائی
گروه آرل در این چهارشنبه ی گالری گردی قصد دارد شما را با گالری های: بافت-توتم، تالار آینه ها، سو+ زن و بادی ایمج آشنا کند، با ما در ادامه همراه باشید. 

ساخت اتاقی با 100 تن مواد زائد در دوسالانه معماری ونیز 2016

ساخت اتاقی با 100 تن مواد زائد در دوسالانه معماری ونیز 2016

مترجم: مهرداد نجیب زاده
طراحی اتاق ورودی دوسالانه معماری ونیز با هدف خلق یک ایده خلاقانه برای اشتراک گذاری نظرات و گرایشات معماری بازدیدکنندگان ایجاد شده است. موضوع نمایشگاه امسال با عنوان "گزارش بصورت مستقیم و اشتراک گذاری نظر بازدیدکنندگان، و شکل دادن به فضای آینده ما" مطرح شد. اتاق ورودی نمایشگاه با بهره گیری از 100 تن مواد زائد دوسالانه گذشته به اجرا رسیده که در نوع خود منحصربه فرد می باشد.
با آرل در ادامه همراه باشید...

معماری و طراحی داخلی خانه مسکونی در بانکوک

معماری و طراحی داخلی خانه مسکونی در بانکوک
مترجم: فائزه میرزائی
این خانه در بانکوک، تایلند، در ناحیه ای که بنا های مسکونی حومه ی شهر در آن جا واقع شده اند و در منطقه ای کم جمعیت و خلوت قرار دارد. خانه های این ناحیه در فاصله ی زیادی از هم قرار گرفته اند و در طراحی ساختمان ها بحث امنیت و ایمنی خانه ها مطرح است و در واقع به بزرگ ترین مشکل این بخش از شهر تبدیل شده است. بسیاری از ساکنین با استفاده از حفاظ ها و صفحات فلزی درب ها و پنجره ها را ایمن تر کرده اند و استفاده از این سازه ها که پس از تکمیل ساختمان بر روی آن بنا شده، باعث ایجاد اشکال ناهمگون و ناهماهنگ در نمای خانه شده است. با ما در ادامه همراه باشید. 

دومين نمايشگاه حجم گرايى در مد

تحریریه معماری آرل
دومين نمايشگاه حجم گرايى در مد با حضور چهره هاى هنرى و فرهنگى ، ارزشى و پژوهشى و طراحان مدولباس ايرانى با رونمايى از ٧ اثر و اهدا به ٧ يادگار ماندگار افتتاح مى گردد.
اين نمايشگاه هنرى با اجراى مدوگرافى برروى بيش از سى لباس از ١٦ خرداد لغايت ٢١ خرداد ماه  ١٣٩٥ با مشاركت فرهنگسراى انديشه و زيرنظركارگروه ساماندهى مدولباس وزارت ارشاد در نگارخانه اصلى انديشه آماده بازديد علاقمندان خواهد بود. مدراطورى اين رويداد برعهده محمدسليمى و گرافيك آثار باهنرمندى محمدرضا صابريان است.

مروری بر سیر تحول نما در معماری، قرون وسطی و رنسانس

مروری بر سیر تحول نما در معماری، قرون وسطی و رنسانس
گردآورنده: فائزه میرزائی
پوشش ساختمان به عنوان یکی از مهم ترین اجزا یک بنا، تاریخی به گستره ی کل تاریخ معماری دارد و بسیاری از تجلیات فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی مذهبی تمدن ها وامدار حضور آن است. در واقع اولین و قدیمی ترین وظیفه پوشش ساختمان حفاظت از انسان در برابر تهدیدات بیرونی بوده است. حصار در تفکر انسان نخستین، نمادی از دفاع و فاصله گذاری با جهان خارج بود، انسان یکجا نشین با کشیدن دیوار یکی از ساده ترین شیوه ها برای حفظ بقای خویش در برابر حیوانات و ناملایمات محیطی را برگزید و موفق به ساخت سرپناه گردید. در این سرپناه ها مواد و مصالح صورتی خام و طبیعی داشتند و کمترین تغییر و تبدیل در آن ها صورت گرفته بود، ولی استفاده از آن ها صورتی بهینه و بصرفه نداشت. به تدریج مواد و مصالح از صورت صد درصد طبیعی خود خارج و واجد تنوع گردید و با تکامل روند طراحی و پیدایش بنا های مختلف ، تمایزات منطقه ای و قومی رفته رفته جایگزین تمایزات محلی و اقلیمی شد. با ما در ادامه همراه باشید. 

معماری و طراحی داخلی کتابخانه بر روی اسکله

معماری و طراحی داخلی کتابخانه بر روی اسکله
مترجم: فائزه میرزائی
معماری: ATA
موقعیت: Riverside Park, Tongling, Anhui, China
مساحت: 500 متر مربع
سال: 2014
این پروژه، کتابخانه ای ساخته شده بر روی یک اسکله است که در طراحی آن، اسکله ای صنعتی و خالی از جریان انرژی بخش معماری، به فضایی فرهنگی و متنوع تبدیل شده است. این مکان فقط برای ایجاد فضایی جهت مطالعه و لذت بردن از چشم انداز منحصر به فرد آن طراحی نشده ، بلکه به عنوان محافظ و یادبودی برای حفظ تاریخچه ی این منطقه ساخته شده است. با ما در ادامه همراه باشید. 

طراحی مجتمع مسکونی با رویکرد پایداری اجتماعی

طراحی مجتمع مسکونی
مترجم: الهه کاشی
معماری: Guedes Cruz Arquitectos
موقعیت: Alcabideche, Portuga
مساحت: 9956 متر مربع
سال: 2012
مجتمع مسکونی Alcabideche، متشکل از 52 بلوک و یک ساختمان مرکزی پشتیبانی می باشد. وقتی از رویکرد پایداری اجتماعی در طراحی مجتمع مسکونی صحبت می شود، هدف طراحی مجتمع های زیستی می باشد که ضمن پاسخگوئی به نیاز های ساکنان، به فراهم نمودن زندگی با کیفیت توام با آرامش و آسایش می پردازد. در ادامه با آرل همراه باشید...

نگاهی به طراحی بزرگ ترین کشتی تفریحی دنیا

نگاهی به طراحی بزرگ ترین کشتی تفریحی دنیا
مترجم: فائزه میرزائی
بزرگ ترین کشتی تفریحی دنیا، Harmony of the seas نام دارد که دارای 18 طبقه روی عرشه ی عظیم خود، ظرفیت پذیرش 6780 مسافر و فضا های داخلی طراحی شده با استفاده از تعداد زیادی المان های دکوراتیو است که ارزش همه ی آن ها نزدیک به 6 میلیون دلار می باشد. با ما در ادامه همراه باشید. 

مجموعه ورزشی و تناسب اندام، ویژه افراد معلول

مجموعه ورزشی ویژه معلولان
مترجم: الهه کاشی
معماری: Baldinger Architectural Studio
موقعیت: Phoenix, AZ, USA
مساحت: 4180 متر مربع
سال: 2012
چنانچه در فضای موجود در شهر تفکری داشته باشیم، به این مساله پی می بریم که شاید فرد دارای محدودیت های جسمی، یا به عبارتی، فرد معلول حتی برای رفع نیازهای روزمره خود احساس خوشایندی از حضور درجامعه و فضای شهری نداشته باشد. ایجاد چنین مراکز تفریحی، فرهنگی و ورزشی علاوه بر رفع نیازهای روزانه آنها، موجبات شرایطی بسیار دلپذیر برای تفریح و داشتن اوقاتی خوش را فراهم می کند. در ادامه با آرل همراه باشید...

معماری و طراحی داخلی مجتمع پزشکی Meander

معماری و طراحی داخلی مرکز پزشکی Meander
مترجم: فائزه میرزائی
معماری:  atelierpro
معماری داخلی: Hans van Beek, Wessel Reinders, Ellen Vaal, Elisabeth Tukker, Thijs Klinkhamer ism
مساحت: 112000 متر مربع
سال: 2013
طراحی منظر: Hans van Beek  و  Bruno Doedens
این مجتمع پزشکی واقع در هلند، طراحی با شیوه های جدید و امکانات کامل یک بیمارستان را شامل می شود. یکی از ویژگی های شاخص این بیمارستان، قرار گیری در طبیعت سبز و دارا بودن منظره و چشم اندازی بی نظیر است. با ما در ادامه همراه باشید. 

سه شنبه های تئاتر: نمایش سرگذشت دردناک شان پالمر، نمایش رنده کن، نمایش شینیون

نمایش سرگذشت دردناک شان پالمر
گردآورنده: الهه کاشی
این هفته با سه نمایش سرگذشت دردناک شان پالمر، نمایش رنده کن، نمایش شینیون با شما خواهیم بود. در ادامه با آرل همراه باشید...
مجموع ۸۱۷۵ رکورد - در ۶۲۹ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir