۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : شنبه , ۱۳۹۲/۰۷/۰۶ ۰۴:۰۷
آرل،گرمایش زمین
تحریریه معماری آرل
گروهی از پژوهشگران از کشورهای مختلف جهان اعلام کرده‌اند که گرمایش زمین در دهه های اخیر قطعا نتیجه اقدامات بشر بوده است. روز جمعه، ٥ مهر (٢٧ سپتامبر)، شرکت کنندگان در اجلاس بین‌المللی بررسی تغییرات آب و هوا که در استکهلم، پایتخت سوئد تشکیل شده، پس از یک هفته مذاکره و تبادل نظر، نخستین گزارش علمی خود را منتشر کرد. بنا به گزارش، با قاطعیت ۹۵ درصدی می توان گفت که فعالیت انسانی عامل اصلی گرمایش زمین است.
 
آرل،گرمایش زمین


این گزارش صراحت دارد که بخش عمده تغییرات آب و هوایی زمین از دهه ١٩٥٠ به این سو "در طول دهه ها و هزاره های قبل سابقه نداشته است." در این گزارش آمده است که از زمان ثبت آمار دمای کره زمین از دهه ١٨٥٠ میلادی به بعد، افزایش ثبت شده در دمای آب و هوای کره زمین در سه دهه اخیر بیش از هر دوره دیگری بوده است. شین داهه، رئیس یکی از کمیته‌های کاری اجلاس استکهلم گفته است که "ارزیابی علمی ما حاکی از آن است که دمای جو و آب اقیانوس ها در این مدت افزایش یافته، میزان یخ و برف موجود بر سطح زمین کاهش پیدا کرده، سطح متوسط آب دریاها بالاتر آمده و غلظت گازهای گلخانه‌ای در هوا بیشتر شده است."


آرل،گرمایش زمین


نویسندگان این گزارش گفته‌اند که در مورد گرمایش آب و هوای کره زمین از دهه ١٩٥٠ تا کنون، نیمی از این افزایش قطعا معلول اقدامات بشر بوده است. در عین حال، این گزارش، توقف نسبی در افزایش دمای کره زمین از سال ١٩٩٨ تا کنون را مهم ندانسته و پژوهشگران در مورد دلیل این وضعیت گفته‌اند که در سال‌های پیشتر، دمای کره زمین به دلیل بروز چرخه موسوم به "ال نینیو" به طور غیرعادی گرم شده بود و با تمام شدن این چرخه، طبیعتا کاهش یافت.

آرل،گرمایش زمین
 
نشست استکهلم تاکید داشته که افزایش دما "بر سطح زمین، در هوا و آب اقیانوس‌ها انکارناپذیر بوده" و افزوده است که دوره پانزده ساله توقف افزایش دما، کوتاه‌تر از آن است که بتوان آن را حاکی از تغییری در روند بلند مدت افزایش گرمایش کره زمین محسوب کرد. شرکت کنندگان هشدار داده‌اند که ادامه تولید گازهای گلخانه‌ای باعث گرمایش کره زمین و آسیب به شرایط زیست محیطی خواهد شد. احتمال تاثیر فعالیت های صنعتی و به ویژه تولید گسترده گازهای گلخانه ای، در گزارش های پیشین این گروه در سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۱ به ترتیب ۹۰ و ۶۶ درصد عنوان شده بود.
آرل،گرمایش زمین


گزارش این گروه کارشناسی همچنین هشدار می دهد که روند افزایش دمای زمین که از ابتدای قرن بیستم میلادی شروع شده، برای دوره ای طولانی ادامه می یابد، اگرچه طی پانزده سال اخیر روند گرمایش کره خاکی بر اثر عوامل طبیعی کند شده است.

گروههای طرفدار محیط زیست با برپایی تظاهرات در نزدیکی محل این نشست، بار دیگر از دولت ها خواستند تا تولید گازهای گلخانه ای را محدود کنند. قرار است کارشناسان اعزامی از کشورهای مختلف طی دوازده ماه آینده به تبادل نظر در زمینه عوامل گرمایش کره زمین ادامه دهند و نظر خود را در دو گزارش دیگر منتشر کنند. بنا به این گزارش، در صورت تداوم روند کنونی، در پایان قرن بیست و یکم، دمای هوای کره زمین میان سه دهم تا نزدیک به ۵ درجه سانتیگراد افزایش یافته و سطح دریاها بین ۲۶ تا ۲۸ سانتی متر بالا خواهد آمد.


منبع: ETOOOD.COM

تعداد بازدید : ۳۰۵۹
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
پيروزي قاطع شاگردان ولاسکو برابر ميزبان

پيروزي قاطع شاگردان ولاسکو برابر ميزبان

ايران و کانادا امتيازات را تقسيم کردند

ايران و کانادا امتيازات را تقسيم کردند

 کامنتهای آمریکایی ها روی عکسهای یک آمریکایی از ایران؛ نیویورکی ها در ایران

کامنتهای آمریکایی ها روی عکسهای یک آمریکایی از ایران؛ نیویورکی ها در ایران

سامسونگ امسال 13 میلیارد دلار صرف بازاریابی و تبلیغات کرده است!

سامسونگ امسال 13 میلیارد دلار صرف بازاریابی و تبلیغات کرده است!

ناسا عکس‌های جزیره‌ای که پس از زلزله‌ی پاکستان پدید آمده را فاش کرد

ناسا عکس‌های جزیره‌ای که پس از زلزله‌ی پاکستان پدید آمده را فاش کرد

خطرناک ترین جاده ها و مسیرهای دنیا به روایت تصویر

خطرناک ترین جاده ها و مسیرهای دنیا به روایت تصویر

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir