معماری آرل

طراحی داخلی رستوران 100 متری لِکا در بارسلون

تاریخ : شنبه , ۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۱۷:۱۰
طراحی داخلی رستوران 100 متری
تحریریه معماری آرل
معمار: IAAC Fab
موقعیت پروژه: بارسلون، اسپانیا
متراژ پروژه: 100 متر مربع
سال اتمام ساخت: 2015
طراحی داخلی رستوران 100 متری
لکا (LEKA) یک رستوران با منابع باز می باشد که در یکی از مناطق سنتی بارسلونا واقع شده است. این پروژه به عنوان یک پلت فرم با منبع باز (Open Source) از تمام دانش های طراحی و اجرایی ( از دستورالعمل های طراحی گرفته تا راهنمای تغذیه و ...) بهره برده و این منابع را بر روی وبسایت رستوران هم قرار داده است. مهم ترین ویژگی طراحی رستوران تعبیه یک سری المان ها و متریال های ساده طراحی است که این المان ها به وسیله مبلمان، سقف،آکوستیک، متریال و ... خود را معرفی می کنند. 
طراحی داخلی رستوران 100 متری
هر کدام از عناصر اصلی رستوران ویژگی بصری و عملکردی منحصربه فرد خود را تعریف می کنند. به عنوان مثال سقف روکش دار فلزی توسط هندسه بخصوصی ساخته شده تا صدای را جذب کند و فضای خصوصی مناسبی برای خانواده ها و هر فرد ایجاد کند. مبلمان ها با توجه به ماهیت کلی طراحی فضا ساخته شده اند و فضای شخصی یک نفره با فضای خانواده را به خوبی در این مکان کوچک تفکیک کرده اند. فرایند تولید مبلمان، سقف و دیوار توسط ابزار دیجیتال (دستگاه های CNC) صورت گرفته که در آن هر مدل توسط اصول ساختار، فرایند طراحی و تولید مداومی ارائه شده اند. ترسیم های دست آزاد، جزئیات سازه ای و مدل های سقف و مبلمان در اندازه واقعی تولید شده اند و مستقیماً پس از پروسه طراحی به مرحله تولید رسیده اند. به همین دلیل گروه  طراحی هیچگونه زمانی برای آزمون و خطا نداشته اند. 
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
طراحی داخلی رستوران 100 متری
تحریریه معماری آرل
منبع: arcchdaily.com
تعداد بازدید : ۷۶۰
نسخه چاپی :  
مطالب مشابه
ارسال نظرات

نظر شما :