معماری آرل


طراحی داخلی فست فود مک دونالد در فرانسه

طراحی داخلی فست فود مک دونالد
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: پاتریک نورجت
موقعیت بنا: فرانسه
سال طراحی و اجرا: 2015
مسئول رستوران های زنجیره ای مک دونالد پاتریک نورجت را به عنوان مسئول طراحی و معماری یکی از شعبه های این رستوران در فرانسه انتخاب کرده است. طراحی داخلی شعبه مک دونالد در کشورهای اروپایی شامل دامنه و محدودیت های فنی و جامعه شناختی است که تغییرات طراحی کوچکی را شامل می شود. طراحی شعبه فرانسه با یک هدف انجام شده: فست فودی برای خانواده. این اقدام در جهت بازگشت به سنت و شیوه کار گذشته مک دونالد انتخاب شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...

معماری رستوران دانشگاهی در سیستان و بلوچستان

معماری رستوران دانشگاه سیستان
مترجم: غزاله عزالدین
این پروژه به منظور رستوران برای فضای دانشگاهی در زاهدان، شهری در جنوب شرقی ایران، پایتخت استان سیستان و بلوچستان و  در منطقه گرم و خشکی از ایران واقع شده است.
مردم با شرایط و اوضاع سختی مانند، فقر، تروریسم، خشونت و تبعیض قومی درگیر هستند و عدم دسترسی به امکانات مناسب آموزشی، به ویژه برای زنان از مشکلات شاخص درمنطقه است.
معماری این ساختمان توسط گروه معماری موج نو و به صورت مجسمه سفیدی شناور بر آب است که برای دانشجویان بومی و غیربومی درساختمانی با مساحت حدود 3000 متر مربع و در سال 2006 آغاز شده است. برای مشاهده تصاویر واطلاعات بیشتر در ادامه با آرل همراه باشید....

11 رستوران غیرعادی که تا کنون نمونه اش را ندیده اید

11 رستوران غیرعادی
مترجم: مهرداد نجیب زاده
دنیا ما پر از مکان های عجیب و غریب است که انسان را به چالش های دوست داشتنی، خطرناک و یا هیجان انگیز می کشاند. خواه موجودای شگفت انگیز شما را تحت تأثیر قرار دهد، خواه یک فضای معماری خاص. اما برخی از این چالش ها توسط انسان به وجود آمده اند. امروزه این چالش ها به عنوان ترفندی برای طراحی فضای معماری به کار رفته تا ویژگی اقتصادی و کسب کار منطقه را ارتقاء دهد. ما رستوران ها، کافه ها، کلوپ های شبانه غیرمتعارفی را در طول زمان تفریح خود مشاهده  می کنیم. اما 11 نمونه ای که در ادامه برای شما معرفی می کنیم، در مکان های عجیبی بوده و یا از سرویس های کاملا نامتعرفی بهره برده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی داخلی رستوران پست مدرن مکزیکی در ایتالیا

طراحی داخلی رستوران پست مدرن مکزیکی در ایتالیا
تحریریه معماری آرل
معماری: Ricardo Casas Design
موقعیت: میلان، ایتالیا
سال: 2015
مساحت: 320 مترمربع
رستوران بسامه با هدف ارائه غذاهای با کیفیت مکزیکی در میلان، پایتخت مد و خلاقیت ایتالیا و موتور اقتصادی این کشور طراحی شده است. موقعیت مکانی این رستوران به نحوی است که در منطقه Porta Nuova در نزدیکی منطقه تاریخی Brera قرار دارد که باعث رونق کسب و کار در این ناحیه می شود. طراحی داخلی این رستوران به گونه ای است که بر اهمیت ایجاد فضایی که در آن مشتریان یک زندگی مکزیکی را تجربه کنند، تاکید دارد. در ادامه با آرل همراه باشید...

طراحی فست فود 11 اینچ

طراحی فست فود  11 اینچ
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: Zwei
موقعیت بنا: داکلند، استرالیا
متراژ بنا: 93 متر مربع
سال طراحی پروژه: 2013
سایت محوطه داکلندز استرالیا به منطقه ای پر جنب و جوش، مدرن و پر از بازدیدکننده تبدیل شده که پتانسیل شهر ملبورن را افزایش داده است. به همین دلیل طراحی یک فست فود معتبر نقش بالایی در افزایش جذب مشتری و کیفیت منطقه ایفا می کند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی داخلی و بازسازی کبابی محمد در اصفهان

طراحی داخلی و بازسازی کبابی محمد در اصفهان
مترجم: مهرداد نجیب زاده
 بازسازی و طراحی داخلی کبابی محمد پروژه مدرن و جالبی بوده که در منطقه ای از فروشگاه های مواد غذایی شهر اصفهان بنا شده است. محل اصلی رستوران محمد در محله دُرچه نزدیک شهر اصفهان واقع شده. از آنجایی که خلوص، اصالت و قدمت دلیل اصلی رونق رستوران های قدیمی می باشد موقعیت کبابی محمد در منطقه مدرن فروشگاه های مرکز شهر، تعریفی جدید از این نام تجاری است که روح اصلی یک مکان سنتی در فضایی مدرن را حفظ نموده است. خلق فضایی که حضور مشتریان را بدون توقف طولانی تثبیت کرده و حس یک مکان سنتی را به آنها منتقل کند، از کانسپ های مهم طراح به شمار می رود. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران

طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: Design Equilibrium
موقعیت بنا: چندی گار، هند
متراژ بنا: 281 فوت مربع
سال اتمام پروژه: 2016
وقتی صحبت از یک فست فود به میان می آید، مکانی غیر رسمی و راحت با تمام امکانات موجود در ذهن ما شکل میگیرد. بخصوص فضایی که دارای عرصه های ساده، زیبا و گیرا باشد تا علاوه بر گذراندن وقت برای خوردن یک وعده غذا، تجربه ای جالب و دوست داشتنی از یک فست فود مخصوص غذاهای گیاهی در اختیار ما قرار دهد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی داخلی رستوران و استحکام چوب بامبو

طراحی داخلی رستوران و استحکام چوب بامبو
مترجم: فائزه میرزائی
موقعیت: ویتنام
معماری: Tran Ba Tiep
سال: 2016
مساحت: 700 متر مربع
طراحی داخلی این رستوران که توسط گروه معماری Tran Ba Tiep در ویتنام انجام پذیرفته است، نمونه ای بی نظیر از استحکام و زیبایی چوب بامبو در ساخت سازه های چوبی را به نمایش گذاشته است. طراحان این پروژه از نوعی بامبو ساده که اصطلاحاً بامبو آهنی نامیده می شود استفاده  کرده اند همچنین پشت بام و سقف سازه با استفاده از برگ های سبک وزن قرار گرفته بر روی قابی از بامبو پوشیده شده است. با ما در ادامه همراه باشید. 

طراحی رستوران شناور با الهام از فرم لانه پرندگان

طراحی رستوران شناور
مترجم: الهه کاشی
توجه به صنعت توریست در همه جای جهان بسیار پررنگ و پراهمیت است، لذا طراحان تمام تلاش خود را در زمینه ایجاد فضایی ناب برای همگان انجام می دهند. ما در این مطلب قصد داریم شما را با رستورانِ هتل Mar Adentro در مکزیک آشنا نماییم که توسط  Miguel Angel Aragones طراحی شده است. در واقع ایده اصلی طراحی این رستوران از لانه پرندگان گرفته شده و به صورت شناور اجرا شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...

طراحی فضای سیال رستوران با چوب بامبو

 طراحی فضای سیال رستوران با چوب بامبو
مترجم: فائزه میرزائی
در 30 کیلومتری پایتخت ویتنام، فضای پویا و هندسه ی منحنی این رستوران با 12 ستون ساخته شده از بامبو شکل گرفته است به صورتی که هر سایبان، فضایی به شعاع 6 متر را پوشش می دهد. این رستوران بین دو شهر هانوی و هائوبین به عنوان فضای غذا خوری بین راهی با طراحی ای دعوت کننده و با بهره گیری از متریال های بومی، فضایی آشنا و امن را برای رهگذران فراهم آورده است. با ما در ادامه همراه باشید. 

ایجاد یک طراحی درماتیک با سقف چوبی

ایجاد یک طراحی درماتیک با سقف چوبی
تحریریه معماری آرل
معماری: YOD studio
موقعیت: اوکراین
با وارد شدن به این رستوران طراحی شده توسط استودیو معماری YOD studio،در نگاه اول متوجه سقف این محیط خواهید شد. طراح سعی نموده است که سقف این فضا را با ترکیبی از پانل های روکش چوب و چراغ ها خلق کند. کانسپت و ایده اصلی این طراحی الهام گرفتن از خرد کردن گوشت می باشد. 

طراحی داخلی رستوران با الهام از نمادهای ژاپنی

طراحی داخلی رستوران با الهام از نمادهای ژاپنی
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی این رستوران توسط  Luchetti Krelle و با همکاری Steelman Partners انجام شده است. ایده اصلی این طراحی الهام گرفتن از سنت ها و آئین های مردم ژاپن می باشد؛ به همین علت از نمادهای این کشور در دکوراسیون داخلی رستوران استفاده شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...

طراحی داخلی رستوران اسپانیایی TATEL توسط دیزاینر ایتالیایی

طراحی داخلی رستوران،دکوراسیون داخلی رستوران
تحریریه معماری آرل
رستوران TATEL یک رستوران با طراحی داخلی متفاوت در قلب شهر مادرید است. ویژگی بارز این رستوران ایجاد فضاهایی متفاوت در یک فضای واحد است و فضاهایی که هر کدام حس و حال خود را دارند. طراحی ایتالیایی این رستوران، Michele Corbani درباره طراحی داخلی این رستوارن می گوید: " Tatel یک چالش بزرگ برای ما بود چرا که قصد ایجاد فضایی خاص و متفاوت داشتیم. رستورانی که بتواند روش لذت بردن از غذا را تغییر دهد! به عبارت دیگر برای کسانی که به این رستوران می آیند تجربه ای متفاوت باشد. TATEL را می توان یک نماد و برای شهر مادرید دانست." با آرل همراه باشید. قصد داریم نگاهی به طراحی این رستوارن بیاندازیم.
مجموع ۱۷ رکورد - در ۲ صفحه