معماری آرل


خلاقیت در طراحی لوستر در دفتر معماری MVRDV

طراحی لوستر
مترجم: الهه کاشی
در تامین روشنایی در طول روز می توان از نور خورشید که دارای طیف کاملی بوده و سازگاری مناسبی با سیستم بینایی انسان ها از لحاظ فیزیولوژیکی و روانی دارد، استفاده نمود. اما در کنار بهره وری از نور طبیعی می توان از نور الکتریکی و یا ترکیبی از هردو آنها نیز بهره گرفت. لذا چه بهتر است که طراحی روشنایی با خلاقیت همراه باشد. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

مجموعه توریستی- تفریحی، طراحی گروه MVRDV

مجموعه توریستی- تفریحی
تحریریه معماری آرل
این مجموعه توریستی- تفریحی توسط گروه معماری MVRDV در سئول طراحی شده است که مسافت آن تا فرودگاه Incheon، حدود 10 دقیقه می باشد. به همین جهت محل مناسبی برای گردشگران و توریستان به شمار می رود. به طور کلی پروژه متشکل از دو ساختمان است که به صورت درونگرا و دارای حیاط مابین ساختمان ها طراحی شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...

نگاهی به دفتر اداری گروه معماری MVRDV

طراحی دفتر اداری MVRDV
مترجم: الهه کاشی
معماری: MVRDV
موقعیت: Rotterdam, The Netherlands
مساحت: 2400 متر مربع
سال: 2016
تیم معماری MVRDV، به دنبال گسترش فعالیت های خود به دفتر جدید در روتردام نقل مکان کردند که این دفتر با مساحتی بالغ بر 2400 متر مربع و دارای ظرفیت 140 کارمند می باشد.  در طراحی داخلی این مجموعه، هریک از اتاق ها به رنگ های متنوع و شادی می باشند که از یکدیگر متمایز شده اند. در ادامه با آرل همراه باشید...

معماری و طراحی داخلی کتابخانه ای در چین، اثر گروه MVRDV

طراحی داخلی کتابخانه
مترجم: الهه کاشی
شرکت معماری هلندی MVRDV طرح کتابخانه ای در شهرستان تیانجین چین را ارائه داده است که دارای مساحتی بالغ بر 34200 متر مربع می باشد. این بنا نه تنها به عنوان یک مرکز آموزشی، بلکه به عنوان یک ارتباط مهم بین پارک و منطقه فرهنگی عمل می کند. در دهلیز اصلی ساختمان، کره ی آینه ای قرار گرفته که قلب سالن به شمار می رود و قفسه های کتاب با الهام از فرم توپوگرافی طراحی شده است. در واقع فرم لایه لایه بودن قفسه ها امکان دسترسی به طبقات بالا و نشستن و خواندن کتب را فراهم می کند. در ادامه با آرل همراه باشید...

طراحی مجتمع اداری شیشه ای، توسط گروه معماری MVRDV

طراحی مجتمع اداری
مترجم: الهه کاشی
ساختمان اداری صنعتی، واقع در هنگ کنگ در سال 2016، توسط گروه معماری MVRDV طراحی شد. این ساختمان شیشه ای بوده و به گونه ای شفاف در محیط قرار گرفته که عملکرد داخلی بنا برای عموم مردم قابل مشاهده است. طبقه ی همکف ساختمان مربوط به فعالیت های تجاری و دو طبقه ی بالای آن به رستوران اختصاص داده شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...

طراحی پلکان غول پیکر توسط گروه معماری MVRDV

 گروه معماری MVRDV
مترجم: الهه کاشی
گروه معماری MVRDV پلکان غولپیکری طراحی کرد که از ساختمان یادبود شهر Groot Handelsgebouw، بالا می رود هم چنین در کنار ورودی ایستگاه مرکزی روتردام واقع شده است که توسط شهردار احمد ابوطالب افتتاح گشت. به طور کلی می توان این چنین بیان کرد که در بازسازی شهر عنصر مدرن و معاصری به ساختمان تاریخی متصل شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...

طراحی بی نظیر موزه موسیقی توسط گروه MVRDV

طراحی بی نظیر موزه موسیقی توسط گروه MVRDV
مترجم: پروانه شاه سوار
معماری: MVRDV و COBE
موقعیت: Denmark,copenhagen
این ساختمان بی نظیر با ایده و کانسپت اصلی ایجاد هیجانات موسیقی راک و پاپ در معماری و منتقل کردن آن به بیندگان طراحی شده است. مساحت این ساختمان 3.100 مترمربع می باشد و در منطقه ای با رویکرد ایجاد محیط های فرهنگی و ترویج موسیقی قرار گرفته است. در ادامه با آرل همراه باشید...

طراحی ساختمان کریستالی با نمای آجرهای شیشه ای، توسط گروه MVRDV

طراحی ساختمان کریستالی با نمای آجرهای شیشه ای، توسط گروه MVRDV
مترجم: الهه کاشی
معماری: MVRDV
موقعیت: amsterdam, netherlands
سال ساخت: 2016
گروه MVRDV، ساختمانی را با تلفیق نمای آجرهای سنتی و شیشه ای در آمستردام، ساختند. در طبقه ی همکف این ساختمان فروشگاه و در طبقه ی فوقانی خانه های مسکونی وجود دارد، که مساحت فروشگاه حدود 620 متر مربع و مسکونی 220 متر مربع می باشد . نمای فروشگاه کاملا شیشه ای بوده و حتی درب، پنجره و جزئیات قاب ها نیز به صورت شیشه ای طراحی شده اند. در ادامه با آرل همراه باشید.

معماری جدید گروه MVRDV: طراحی مرکز خرید PART DIEO

معماری جدید گروه MVRDV: طراحی مرکز خرید PART DIEO
مترجم: ثنا حسینیان
گروه معماری هلندی MVRDV، اعلام کرد که پروژه ی بازسازی و طراحی مرکز خرید PART DIEO، در شهر لیون، فرانسه، را با هدف طرح احیای این مجموعه، انجام خواهد داد. در معماری و طرح جدید فروشگاه، تراس ها و باغ ها در جهت ایجاد فضاهای جمعی و عمومی، بر روی طبقات تجاری قرار خواهند گرفت. طراحی مرکز خرید شرکت معماری MVRDV، از همان فرم قبلی بنا تبعیت خواهد کرد با این تفاوت که طراحی نمای آن به وسیله ی پانل های پراکنده ای در قسمت کنج و ورودی اصلی فروشگاه انجام می شود، کانسپت طراحی این نما " تبخیر" می باشد و با این حرکت فضای درون فروشگاه به سمت خیابان باز می شود و هویت اصلی آن حفظ شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...

گروه معماری MVRDV و طراحی مرکز تجاری M-cube در پکن

گروه معماری MVRDV و طراحی مرکز تجاری M-cube  در پکن
مترجم: ثنا حسینیان
طراحی و معماری مرکز تجاری M-cube در شهر پکن، چین، که توسط گروه معماری هلندی معروف MVRDV انجام شده، در حال اجرا است و به زودی افتتاح می شود. این پروژه شامل یک ساختمان اصلی است که برای خرید های روزانه و گذراندن ساعت های خالی شبانه ی مردم منطقه ی chongwenmen طراحی شده. ساختمان مرکز تجاری گروه معماری MVRDV، از جهتی کنار منطقه ای مذهبی و سنتی و در بین ساختمان های قدیمی مربوط به قرون وسطی می باشد و در جهت دیگر آن بخش های تجاری و تبلیغاتی مدرن شهر و ایستگاه راه آهن جدید پکن قرار گرفته است. مساحت این بنا 33000 متر مربع می باشد. در ادامه با آرل همراه باشید...

تلفیق بی نظیر انیمیشن و معماری توسط گروه MVRDV

تلفیق بی نظیر انیمیشن و معماری توسط گروه MVRDV
مترجم: پروانه شاه سوار
استودیو طراحی MVRDV در شهر Hangzhou کشور چین، مجموعه ای بی نظیر در راستای پیوند دنیای هنر و معماری طراحی کرده است. این مجموعه از 8 بالون که الهام گرفته شده از شخصیت های اصلی انیمیشن ها می باشد، تشکیل شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...

معماری و طراحی گنجینه ی آثار هنری برای شهر رتردام توسط گروه MVRDV


معماری و طراحی گنجینه ی آثار هنری برای شهر رتردام توسط گروه MVRDV

مترجم: نیلوفر محتاط
معماری چشمگیری که گروه MVRDV برای این مرکز نگهداری آثار هنری ارائه داد، دارای فرمی شبیه به کاسه ی سالاد است، کاسه ی عظیمی که با شیشه رفلکس پوشانده شده و بامی سبز بر فراز آن طراحی شده است. گنجینه های هنری معمولاً مخصوص نگهداری آن دسته از آثار هنری هستند که در معرض دید عموم قرار نمی گیرند اما شورای شهر رتردام خواستار طراحی این گنجینه به گونه ای است که بخشی از مجموعه ی هنری را در معرض دید عموم قرار دهد. در ادامه با ما در آرل همراه باشید.

طراحی باغ معلق بر روی بزرگراه،MVRDV، کره جنوبی

طراحی باغ معلق بر روی بزرگراه،MVRDV، کره جنوبی

مترجم: مهرداد نجیب زاده
استودیو هلندی MVRDV طراحی تبدیل بخش هایی از یک بزرگراه را به یک پارک طبیعی و تفریحی بر عهده گرفته است. این بزرگراه در سئول کره واقع شده است و از 254 گونه مختلف از گیاهان و درختان، برای خلق یک فضای شهری ارگانیک و زیبا استفاده شده است. این پروژه با عنوان Skygaredn (باغ معلق) معرفی شده است. با توجه به الفبای رسمی کشور کره، یک کتابخانه گیاهی در خواناسازی محیط شهری تأثیر گذار بوده و اجازه می دهد تا شهروندان شرایط جدید را نسبت به محیط زندگی خود کشف کنند.
با آرل در ادامه همراه باشید...

مجموع ۱۷ رکورد - در ۲ صفحه