معماری آرل


نگاهی به 9 کافی شاپ منحصر به فرد در نیوزیلند و استرالیا

طراحی داخلی کافی شاپ
گردآورنده: الهه کاشی
امروزه کافی شاپ های متعددی در سراسر جهان مشغول به فعالیت و سرویس دهی هستند اما همه ی آنها مشتریان زیادی را به خود جلب نمی کنند. چرا که در این میان علاوه بر کیفیت مطلوب خوراکی ها، طراحی و دکوراسیون داخلی نقش مهمی در جذب مشتری دارد. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی رستوران، با الهام از تخم مرغ شکسته

طراحی رستوران با الهام از تخم مرغ شکسته
مترجم: الهه کاشی
همانطور که واقفید، یکی از عوامل موفقیت رستوران ها در کنار کیفیت غذا، جذب مشتری بیشتر است که این موضوع با دکوراسیون و طراحی نمای شیک و منحصر به فرد صورت می گیرد. ما در این مطلب قصد داریم شما را با نمونه رستورانی در بانکوک، تایلند آشنا سازیم که در طراحی آن از "تخم مرغ شکسته" الهام گرفته شده است. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی داخلی شگفت انگیز رستوران شیکاگویی!

طراحی داخلی شگقت انگیز رستوران شیکاگویی!
تحریریه معماری آرل
معمار: mjolk Architekti
مساحت: 230 متر مربع
سال: 2016
این رستوران از طراحی داخلی یک ساختمان قرن 19 ایجاد شده که کاربری قبلی آن یک نمایشگاه پیانو بوده است. نمایشگاه سازی که محصولات کارخانه ای در نزدیکی این محل را به نمایش می گذاشته است. سوال اولی که برای طراح مطرح می شود این است که چگونه با نگاه جدید اما با حفظ کیفیت و جذابیت این فضا را بازسازی کند؟ برای بررسی روند طراحی این پروژه با ما همراه باشید...

نگاهی به طراحی رستوران غذاهای دریایی در کیش

طراحی رستوران ساحلی در کیش
نویسنده: الهه کاشی
معماری: BNS Studio
موقعیت: کیش، ایران
مساحت: 800 مترمربع
سال طراحی: 2015
طراحی رستوران در جلب مشتری بیشتر بسیار اهمیت دارد و بیشتر افراد ترجیح می دهند در محیطی غذای خود را سرو کنند که علاوه بر دکوراسیون زیبا همراه با آرامش خاصی باشد. در این بخش از وبسایت آرل قصد داریم به بررسی مختصری از رستوران ساحلی در کیش بپردازیم که از طراحی چشم گیری برخوردار است. با ما همراه باشید...

طراحی داخلی فست فود مک دونالد در فرانسه

طراحی داخلی فست فود مک دونالد
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: پاتریک نورجت
موقعیت بنا: فرانسه
سال طراحی و اجرا: 2015
مسئول رستوران های زنجیره ای مک دونالد پاتریک نورجت را به عنوان مسئول طراحی و معماری یکی از شعبه های این رستوران در فرانسه انتخاب کرده است. طراحی داخلی شعبه مک دونالد در کشورهای اروپایی شامل دامنه و محدودیت های فنی و جامعه شناختی است که تغییرات طراحی کوچکی را شامل می شود. طراحی شعبه فرانسه با یک هدف انجام شده: فست فودی برای خانواده. این اقدام در جهت بازگشت به سنت و شیوه کار گذشته مک دونالد انتخاب شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...

معماری رستوران دانشگاهی در سیستان و بلوچستان

معماری رستوران دانشگاه سیستان
مترجم: غزاله عزالدین
این پروژه به منظور رستوران برای فضای دانشگاهی در زاهدان، شهری در جنوب شرقی ایران، پایتخت استان سیستان و بلوچستان و  در منطقه گرم و خشکی از ایران واقع شده است.
مردم با شرایط و اوضاع سختی مانند، فقر، تروریسم، خشونت و تبعیض قومی درگیر هستند و عدم دسترسی به امکانات مناسب آموزشی، به ویژه برای زنان از مشکلات شاخص درمنطقه است.
معماری این ساختمان توسط گروه معماری موج نو و به صورت مجسمه سفیدی شناور بر آب است که برای دانشجویان بومی و غیربومی درساختمانی با مساحت حدود 3000 متر مربع و در سال 2006 آغاز شده است. برای مشاهده تصاویر واطلاعات بیشتر در ادامه با آرل همراه باشید....

11 رستوران غیرعادی که تا کنون نمونه اش را ندیده اید

11 رستوران غیرعادی
مترجم: مهرداد نجیب زاده
دنیا ما پر از مکان های عجیب و غریب است که انسان را به چالش های دوست داشتنی، خطرناک و یا هیجان انگیز می کشاند. خواه موجودای شگفت انگیز شما را تحت تأثیر قرار دهد، خواه یک فضای معماری خاص. اما برخی از این چالش ها توسط انسان به وجود آمده اند. امروزه این چالش ها به عنوان ترفندی برای طراحی فضای معماری به کار رفته تا ویژگی اقتصادی و کسب کار منطقه را ارتقاء دهد. ما رستوران ها، کافه ها، کلوپ های شبانه غیرمتعارفی را در طول زمان تفریح خود مشاهده  می کنیم. اما 11 نمونه ای که در ادامه برای شما معرفی می کنیم، در مکان های عجیبی بوده و یا از سرویس های کاملا نامتعرفی بهره برده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی رستوران با الهام از هنر اوریگامی

طراحی رستوران با الهام از هنر اوریگامی
مترجم: الهه کاشی
به طور کلی طراحی رستوران ها و کافی شاپ ها در جذب مشتری اهمیت به سزایی دارد، چرا که مردم همیشه به دنبال فضایی آرام، شیک و گرم برای صرف غذا یا نوشیدنی خود هستند. معمولا کیفیت و با کلاس بودن رستوران ها از روی نمای بیرونی و طراحی داخلی آنها قابل شناسایی است، چه بسا اولین چیزی که در نظر مشتری ظاهر می شود نمای رستوران بوده و پس از آن فضای داخلی و دکوراسیون آن. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی داخلی رستوران پست مدرن مکزیکی در ایتالیا

طراحی داخلی رستوران پست مدرن مکزیکی در ایتالیا
تحریریه معماری آرل
معماری: Ricardo Casas Design
موقعیت: میلان، ایتالیا
سال: 2015
مساحت: 320 مترمربع
رستوران بسامه با هدف ارائه غذاهای با کیفیت مکزیکی در میلان، پایتخت مد و خلاقیت ایتالیا و موتور اقتصادی این کشور طراحی شده است. موقعیت مکانی این رستوران به نحوی است که در منطقه Porta Nuova در نزدیکی منطقه تاریخی Brera قرار دارد که باعث رونق کسب و کار در این ناحیه می شود. طراحی داخلی این رستوران به گونه ای است که بر اهمیت ایجاد فضایی که در آن مشتریان یک زندگی مکزیکی را تجربه کنند، تاکید دارد. در ادامه با آرل همراه باشید...

طراحی فست فود 11 اینچ

طراحی فست فود  11 اینچ
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: Zwei
موقعیت بنا: داکلند، استرالیا
متراژ بنا: 93 متر مربع
سال طراحی پروژه: 2013
سایت محوطه داکلندز استرالیا به منطقه ای پر جنب و جوش، مدرن و پر از بازدیدکننده تبدیل شده که پتانسیل شهر ملبورن را افزایش داده است. به همین دلیل طراحی یک فست فود معتبر نقش بالایی در افزایش جذب مشتری و کیفیت منطقه ایفا می کند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

قسمت دوم: معرفی رستوران و کافی شاپ های برتر سال 2016

معرفی رستوران های برتر 2016
گردآورنده: الهه کاشی
همانطور که در قسمت اول "معرفی رستوران و کافی شاپ های برتر 2016" بیان کردیم در 8 سال اخیر به منظور انتخاب برتربن فضاهای مواد غذایی و نوشیدنی، رقابت بین المللی برگزار می شود که ما در این مطلب قصد داریم 16 نمونه دیگر رستوران و کافی شاپ منتخب در سال 2016 را به شما عزیزان معرفی نماییم. برای مشاهده و ایده گیری از این نمونه ها در ادامه با ما همراه باشید...

طراحی کافی شاپ با نمای متحرک

مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: گروه معماری AND
موقعیت بنا: ژئونگی، کره جنوبی
متراژ پروژه: 188 متر مربع
سال طراحی پروژه: 2016
پروژه Louverwal طراحی کافی شاپی برای زن و شوهر میان سال می باشد. کارفرما به دلیل علاقه مفرط به موسیقی و نوشیدنی گرم، از مدیریت چنین فضایی لذت می برد. به همین دلیل طراحی کافه برای او و همسرش از اهمیت ویژه ای برخوردار است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

قسمت اول: معرفی رستوران و کافی شاپ های برتر سال 2016

رستوران های منتخب 2016
گردآورنده: الهه کاشی
در 8 سال اخیر به منظور انتخاب برتربن فضاهای مواد غذایی و نوشیدنی، رقابت بین المللی برگزار می شود که ما در این مطلب قصد داریم 17 نمونه رستوران و کافی شاپ منتخب در سال 2016 را به شما عزیزان معرفی نماییم. برای مشاهده و ایده گیری از این نمونه ها در ادامه با ما همراه باشید...

مجموع ۱۳۵ رکورد - در ۱۱ صفحه