۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی متفاوت این کافی شاپ در چین و در فضایی به مساحت 350 متر طراحی و اجرا شده است کانسپت اصلی در طراحی این کافه ایجاد فضایی آرام و دور از دغدغه های زندگی شلوغ امروزی و برای آزاد سازی فکر و تخیل می باشد. در ادامه با آرل همراه باشید....
تحریریه معماری آرل
 این فضای 1937 متری بعد از سالها فعالیت،  تولید خود را به عنوان کارخانه سرامیک و سفال به پایان رساند و پس از بسته شدن برای کاربری جدید و به عنوان هتل رستورانی بازسازی گردید این کارخانه سفال قدیمی در سویل و در محله Triana ساخته شده بود که یکی از سه مجموعه سفال باقی مانده در Triana  بود و به همین دلیل این پروژه با مطالعات گسترده روی زمینه تاریخی و امکانات موجود آغاز گردید در ادامه با آرل همراه باشید....
تحریریه معماری آرل

معمار ژاپنی، کنگو کوما، به تازگی پاویونی برای میزبانی از مراسم سنتی چای در تراس یکی از واحدهای یک برج در ونکوور طراحی کرده است که نمایش آن مصادف با نمایشگاهی از آثار او در گوشه دیگری از این خیابان شده است. اتاق چای کوما در طبقه نوزدهم برج Shaw در تراس یک آپارتمان که کارکرد نمایشگاهی دارد ساخته شده و دید آن به منطقه Downtown و اقیانوس است.

تحریریه معماری آرل
اسی برگر یک رستوران دنج و صمیمی در خیابان سهروردی تهران، و نزدیک به فضای اجتماع مردم در میدان پالیزی است. قبل از این که استودیو آدمون برای طراحی این پروژه انتخاب شود، از این مکان به عنوان یک شعبه از رستوران های زنجیره ای بزرگ  استفاده می‌شد و درتضاد با همسایگی با یک فضای شهری شلوغ، نمی‌توانست مشتریان کافی را جذب کند. این بررسی پرسشی مهم برای ما ایجاد کرد که اتفاقی که در آب‌میوه فروشی‌ها و رستوران‌های کوچک اطراف میدان پالیزی می‌افتد که مردم را حتی وقتی این مکان‌ها امانات قابل ملاحظه‌ای (حتی فضای کافی برای نشستن) ارائه نمی‌کنند راضی و خشنود نگه می‌دارند و از مناطق مختلف تهران جذب می‌کند چیست.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی رستورانی در قسمت پایینی یک کره در پاییز سال  2018 توسط گروه معماریHeliotrope  انجام شده است.این رستوران سه طبقه همانند یک جنگل سرسبز طراحی شده است که مساحتی برابر با 1900 فوت مربع دارد و ظرفیت آن 50 نفر می باشد.معماران برای طراحی نما،از ترکیب شیشه و فلز استفاده کرده اند که توانسته با هندسه خاص خود فضایی روشن و مدرنی را برای رستوران ایجاد کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
برای استفاده  از ویژگی های ملک این فروشگاه که هم رو به خیابان بوده و هم ارتفاع سقف آن دوبل بوده است، از این راهکار استفاده شده است. در این پروژه پلکان از جلوی ورودی تا صندوق به گونه ای طراحی شده که صف مشتریان را به صورت عمودی به نمایش بگذارد. در این طرح هر یک از میزهای نمایش تارت ها به صورت یک پله طراحی شده و کف مغازه نیز برای کارکنان به‌صورت شیب‌دار طراحی شده است.
تحریریه معماری آرل
طراحی دو کافه متقارن با ایده استفاده از گیاهان در فرودگاه کره جنوبی توسط گروه UNStudio انجام شده است.در این کافه از عناصر مختلفی از قبیل چوب،شیشه،گیاهان استفاده شده است.فضای نشستن با صندلی های منحنی به دو قسمت از کافه متصل شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی یک کافه بستنی با ایده طراحی صنعتی در شهر کوردوبا آرژانتین به اتمام رسید. در طراحی کافه فضایی برای نشستن در بیرون نیز در نظر گرفته شده است، تفاوت اصلی طراحی با سایر کافه ها در استفاده از دو قفس پرنده با ابعاد بزرگ،آهنی و مشکی رنگ برای مراجعه کنندگان است، آن ها می توانند در فضایی با حفظ حریم شخصی ساعات خوشی را سپری کنند و تجربه ی منحصر به فردی را به دست بیاورند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی و بازسازی رستورانی در ژاپن برای دورهمی های خانوادگی و دوستانه با صرف غذا و نوشیدنی به منظور لذت بردن از تمام لحظات صورت گرفته است. بازسازی این ساختمان به گونه ای که المان ها و عناصر اصلی ساختمان برجسته تر نشان داده شوند و هویت فرهنگ ژاپن به خوبی در رعایت شود، صورت گرفته است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
کافی شاپ مدرن  Nagasawa Coffee در روستای "موریکا" در شهر توهوکو شمال شرقی ژاپن واقع شده است. ایده طراحی ساخت کافی شاپ زمانی شکل گرفت که صاحبان کافه تصمیم گرفتند مغازه را به فضایی بزرگتر و بازتر منتقل کنند همچنین نگرش و دید آنها برای طراحی فضای جدید، امکان برگزاری کارگاه های آموزشی در کافه را فراهم کنند.
تحریریه معماری آرل
این اثر هنری موقت یک ساختاری اقتصادی توجیه پذیر می باشد که فضایی به ابعاد دو تاتامی (3 متر مربع) را اشغال کرده است. کاربری این پروژه تجربی، یک چایخانه سنتی ژاپنی است که در نمایشگاه هنری Echigo-Tsumari 2018 ارائه شد و شیوه های معماری ژاپنی را با معماری پارامتریک را تلفیق نمود. در این نمایشگاه از معماران خوسته شده بود که بر چگونگی غلبه بر مفهوم فضای همگن در قرن بیست و یکم راه حل هایی ارائه دهند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی فست فود جدید نیویورک برگر، یک برندشاپ با تمرکز برجسته سازی و بازرگانی نام و هویت این رستواران ارائه شده است. تفسیر مفهوم طراحی فست فود بر اساس سه آیتم پایه گذاری شده: آلیاژ برنج، چوب و دود. این عناصر حاوی تاثیرات بصری و حسی منحصربه فرد خود هستند که با پیچیدگی های یک رستوران آمیخته شده تا تجربه ای جالب و دعوت کننده را به مشتریان القا کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی کافه رستوارن  OMNOMNOM یک فضا مبتنی بر سرویس غذاهای گیاهی برای فراد گیاه خوار (Vegan) است. بنا به درخواست کارفرمای پروژه، طراحان کلیشه فضای مختص گیاه خواران را مد نظر قرار نداده، و از کانسپت رستوران اکو استایل با زمینه موسیقی و مدیتیشن در طراحی دکوراسیون رستوران بهره برده اند. اینجا همه چیز کاملا  مخالف یک فضای آرامش بخش است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۲۲۷ رکورد - در ۱۸ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir