۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
در طول چند روز گذشته،محصولاتی خاص و استثنایی از قبیل مبلمان و وسایل روشنایی در طرح و رنگ های مختلف در Salone del Mobile نمایش داده شده است.در هفته طراحی میلان،شاهد همکاری چشمگیر معماران و طراحان در استفاده از متریالی که قبلا در پروژه ها استفاده نمی شد بودیم.به علت بزرگی ابعاد بعضی از پروژه ها،در بخش دوم نمایشگاه قرار داده شدند.در ادامه تعدادی از طراحی های برجسته نمایشگاه هفته طراحی ملان در سال 2019 را بررسی می نماییم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
روزانا مونتیال به همراه وارنر سوبِک، ارسن گورسل، عمار خموش و جورج لوبوس جایزه جهانی معماری پایدار را کسب نمودند. این جایزه اولین بار در سال 2006 توسط جانا ردوین بنیان گذاری شده و هر سال 5 معمار را که در زمینه معماری پایدار به فعالیت پرداخته اند را معرفی می کند. این جایزه رویکردی نوآورانه جهت مشارکت برای پاسخگویی به نیازهای جوامع امروز همچون: اقتصاد و توسعه ساخت و ساز می باشد تا پایداری را به عنوان مترادف بخش از عدالت اجتماعی و شهری نشان دهد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
پریتزکر، بزرگترین جایزه معماری در جهان که از آن به عنوان نوبل معماری نام می برند روز سه شنبه اسفندماه 97 به آراتا ایسوزاکی، معمار برجسته ژاپنی تعلق گرفت.
این معمار سرشناس ژاپنی طراحی ساختمان ها و سازه های ماندگاری را در شهرهای مختلف جهان بر عهده داشته که مجموعه بزرگ ورزشی سن جوردی در شهر بارسلون، یکی از مهمترین ورزشگاه های ساخته شده برای بازیهای المپیک ۱۹۹۲، موزه هنرهای معاصر لس آنجلس و نیز ساختمان مرکز کنوانسیون ملی قطر از جمله آنهاست. همراه آرل آثار و زندگی نامه این معمار بزرگ را مشاهده نمایید.
تحریریه معماری آرل
جایزه پرتیزکر پرایز مهم ترین عنوان در زمینه معماری محسوب می شود که معیارهای آن بر اساس مشارکت مستمر جامعه معماری برگزار می گردد. پریتزکر پرایز از طریق هنر معماری، مشارکت قابل توجهی را برای بشریت به ارمغان آورده است. جایزه انفرادی پریتزکر (انتخاب فرد برنده، نه دفتر یا گروه) از سال 2000 پایه گذاری شد، آن هم زمانی که هیات داوران رم کولهاس را به جای گروه معماری OMA به عنوان برنده انتخاب کردند. یا در سال 2016 به جای انتخاب گروه Elemental، آلخاندور آراونا به واسطه نظریه های بی نظیرش به عنوان فرد پیروز معرفی شد. لذا قصد داریم  40 معمار یا تیم معماری که جایزه پریتزکر پرایز را دریافت کرده اند، معرفی کنیم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
فرشید موسوی موفق به طراحی اولین مرکز اسماعیلی در ایالات متحده شد. این پروژه در هیوستن تگزاس در سایتی به مساحت 11 هکتار به اجرا خواهد رسید. پروژه مرکز اسماعیلیه یک همکاری مشترک بین تیم طراحی فرشید موسوی و  شرکت طراحی منظر نلسون بیردولتز و گروه DLR خواهد بود. فرشید موسوی برای برنده شدن این پروژه در یک مسابقه معماری با شرکت های بزرگ و نامداری همچون: گروه معماران دیوید چیپرفیلد، شرکت معماری رم کولهاس (OMA) و استودیو طراحی Gang را به رقابت پرداخته است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
زمان آن رسیده که اهداف، رویکردهای آینده و مسیر دستیابی به آن ها را برای سال جدید تعیین کنیم. برای کمک به میلیون ها معماری که روزانه از سراسر جهان وبسایت Archdaily و آرل را بازدید می کنند تصمیم گرفتیم لیستی از محبوب ترین ایده های سال 2018 را که در سال 2019 توسعه و پیشرفت می کنند را تهیه کنیم. بیش از 130 میلیون کاربر تنها در سال 2018 منابع، متریال و ابزار را کشف کردند و با ابزارهای معماری و تمرین های زیاد توانسته اند از معماری بهتر استفاده کنند و کیفیت زندگی،شهر و ساختمان ها را بالا ببرند. همانطور که کاربران با عملکرد خود نشان دادند، وابستگی و علاقه به موضوعات خاص و ویژه، تمایل و گرایش بیشتری دارند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
جوایز معماری AIA هر ساله چندین پروژه را در بخش های مختلف به عنوان طراحی برتر سال معرفی می کنند. این موسسه آمریکایی در سال جاری 9 پروژه در بخش طراحی داخلی را به عنوان طرح برتر بخش نوآوری به رسمیت شناخته است. هیئت داوران این مجموعه با ارزیابی مواردی همچون محیط زیست، پایداری، تاریخ و طراحی نوآورانه پروژه زیر را انتخاب نموده اند.برندگان سال جاری شامل فضاهای عملکردی همچون» خورده فروشی، عبادتگاه، فضای دادگاه و ... بودند. نام گروه مشهور در پروژه های زیر مشاهده می شود که می توان به گروه معماری (Skidmore, Owings & Merrill)، و Gensler و گروه معماری BIG اشاره نمود.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
معمار مشهور لیز دیلر و عکاس پروژه های معماری هلن بینِت، به ترتیب جایزه های Jane Drew و Ada Louise Huxtable 2019 را به خاطر دستاوردها و کمک های استثنایی خود در عرصه معماری و عکاسی کسب نموده اند. این جوایز بخشی از نسخه هشتم جوایز زنان در عرصه معماری است که توسط مجله های ژورنال معماری و نقد معماری پدید آمده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
از آنجایی که به پایان سال 2018 رسیدیدم، هیجان انتظار برای تکمیل و افتتاح پروژه های مهم معماری در سال 2019 افزایش می یابد. بسیاری از پروژه هایی که سالهای گذشته توسط معماران بنام و مشهوری طراحی شده، در یک بایگانی بلند مدت قرار داشتند. به همین دلیل شروع یا مدت اجرای برخی از پروژه هایی که در ادامه معرفی کرده ایم، سال ها به طول انجامیده یا شروعی نا امیدکننده داشته اند. معماری رشته ای است که گاهی مواقع به سرمایه گذاری بلندمدت و قابل توجهی وابسته است. تمام این موارد بدون ذکر موانع سیاست گذاری در این شغل می باشد. لذا در ادامه ما مهم ترین عناوینی که در سال 2019 افتتاح خواهند می شوند را معرفی کرده ایم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
گزارش زیر خلاصه ای از ساختار جایزه معماری 2A با موضوع جوایز معماری قاره های آسیا و اروپاست که در 26 اکتبر 2018 برگزار شده است. ویژگی مسابقه جایزه معماری (Architectural Award) ، فرایند و ملاحظات انتخاب پروژه های برتر را بیان می کند. مجله معماری 2A، سازماندهی رویداد برجسته جایزه معماری برای بخش اروپا و آسیا را بر عهده داشت. دستاوردهایی که در زمینه مدرن رقابت کسب شدند شامل: خلاصه ای از ایده ها روش های طراحی، تکنولوژی پیشرفته، ارتباطات و رسانه دیجیتال، حساسیت های اجتماعی مدرن، فناوری  های جدید پایدار، و کاهش هزینه های اقتصادی بودند.
تحریریه معماری آرل
محسن مصطفوی، ریاست بخش فارق التحصیلان دانشکده معماری هاروارد (GSD) را از ژانویه 2008 تا کنون به عهده داشته است. مصطفوی چند روز قبل در بیانیه ای کناره گیری خود را از این کرسی اعلام نمود، و طبق گفته خود این سِمَت را تا پایان سال تحصیلی 2018-19 بر عهده خواهد داشت. مصطفوی طی یک دهه گذشته تلاش های گسترده ای برای تقویت هیئت علمی GSD، و تنوع برنامه های تحصیلی دانشجویان معماری و افزایش سطح بین المللی هاروارد به عنوان نماینده انجام داده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
معماری بریتانیایی نورمن فاستر، بنیانگذار شرکت معماری Foster + Partners در واکنش به قتل خبرنگار عربستانی جمال خاشقجی، به صورت موقت خود را از گروه مشاوران پروژه نئوم عربستان سعودی خارج کرد. پروژه نئوم یک شهر تکنولوژیک با رویکرد انرژی های تجدیدپذیر و خصوصیات معماری های-تک می باشد. فاستر اعتراض خود را با تعلیق  تیم خود نسبت به پروژه به برخورد این گونه مسائل با یک فرد فرهنگی به نمایش گذاشت. سخنگوی نورمن فاستر تأیید کرد که خود شخص فاستر به طور مستقیم تمام فعالیت های کمپانی را در عربستان تعطیل کرده است، و در حال حاضر هیچ گونه برنامه ای برای پیشبرد پروژه 382 میلیارد یورویی دولت عربستان ندارد. گزارش تکمیلی خبر فوق و ویدئوی طراحی شهر نئوم را می توانید در ادامه مطلب مشاهده نمایید.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
ساخت مجتمع مسکونی Casa Atlantica در ریودژانیرو، اولین پروژه زاها حدید در آمریکای جنوبی  لغو شد. علت کنسل شدن پروژه، تاخیر شهرداری برای صدور مجوز و راه اندازی مقدمات اولیه برای شروع کار بود. این تاخیرها باعث شد تا برنامه زمان بندی و تاریخ افتتاح پروژه دچار اخلال شود که همین امر بر روی لغو پروژه تاثیر گذاشت. طراحی مجتمع مسکونی لوکس سال 2013 طراحی شد و می بایست برای المپیک 2016 برزیل افتتاح میشد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۸۹۴ رکورد - در ۶۹ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir