۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل

آجر تنها مصالحی است که در هر گوشه ی معماری سنتی ما دیده می شود و در هر مکان به فراخور موقعیت و کاربری، شکلی نو به خود گرفته است. حضور گرم آجر در معماری و طراحی داخلی نه تنها رنگ نباخته است، بلکه در شکل و قالب های متنوع تری رخ نمایی می کند. شرکت معماری 22quadrat با انگیزه ساخت دیواری پویا با نقوش برجسته در حیاط درونی مجتمع مسکونی Pallotti دست به خلاقیت زدند و دیواری آجری با الهام از اثرات امواج صوتی بر آب ساختند. همراه آرل باشید...

تحریریه معماری آرل
اینستاگرام محبوب ترین و جامع ترین اپلیکیشن دنیاست که در قالب یک شبکه اجتماعی و آلبومی دیجیتال فعالیت می کند. پتانسیل های گسترده و مثبت این برنامه به حدی است که می توان بزرگترین پروژه یا کوچکترین فعالیت را در آن مدیریت کرد. در تعریف کلی اینستاگرام شامل: برنامه، فضای عمومی، آلبوم دیجیتال، نمایه ای جمعی یا میانبری کوچک به بخشی از زندگی خصوصی یک فرد می باشد. اینستاگرام دارای 600 میلیون کاربر می باشد که این عدد اهمیت زیادی دارد. بسیاری از مشاغل یا گروه های فرهنگی بخشی از برنامه ریزی های پروژه های خود را در شبکه اینستاگرام مدیریت می کنند. گروه های معماری هم از این مزیت به خوبی استفاده می کنند و حتی برخی از درآمدهای آنها از طریق این کانال امکان پذیر شده است. طبق آمار سایت Archdaily بیش از صدها کمپانی معماری به طور جدی در شبکه اجتماعی اینستاگرام مشغول کار هستند و به طور اختصاصی برای این شبکه نیرو در نظر گرفته اند. شرکت معماری OMA که با مدیریت رِم کوالهاس پروژه های بزرگی را در جهان به اجرا رسانده، جزء بهترین و باهوش ترین کمپانی های معماری و طراحی به شمار می رود که در شبکه های اجتماعی فعالیت گسترده ای دارند. در ادامه می توانید برخی پروژه های معماری که در شبکه اجتماعی اینستاگرام از بازخورد مثبتی برخوردار بوده اند را مشاهده نمایید. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
تصاویر سه بعدی چگونه ثبت می‌شوند؟ چه زمانی این تکنولوژی به تلفن‌های همراه اضافه می‌شود؟ کدام شرکت‎ها در این زمینه پیشرو هستند؟
تحریریه معماری آرل
گروه تحقیقاتی ICD/ITKE هر ساله فرایندی تکنولوژیک و بیولوژیکی خاصی را معرفی می کنند. برای ساخت هر کدام از ساختارها پژوهشگران، زیست شناسان و دانشجویان دانشگاه اشتوتگارت در آن نقش داشته اند. غرفه 2016-2017 این موسسه بر اساس ویژگی های بیولیژیکی خاصی اعم از بافت پروانه معدنچی و لارو کرم ابریشم ساخته شده است. در این روش نحوه اتصال تارهای پیله این نوع پروانه مشاهده شده که چگونه تارهای پیله را به شاخ و برگ درخت پیوند میزند. یک راه حل کاملا طبیعی در محیط زیست که الهام بخش ساخت سازه معماری شده است. اما ویژگی منحصربه فرد این پاویلوین نحوه اجرای آن توسط نیروی الکترونیکی و به وسیله ربات ها و پهباد (Drones) می باشد. 

تحریریه معماری آرل
ژاک فراسکو (jacque fresco) یکی از نوابغ دنیای علم و فناوری، معماری، فلسفه، و نظریات مفهومی آینده نگر می باشد که سال 1916 در منطقه بروکلین آمریکا به دنیا آمده است. برای فردی به سن و سال فراسکو بازنشستگی و استراحت بیشتر صدق می کند. شاید برای معماران جوان عجیب باشد که وی در سن 101 سالگی هنوز هم سرگرم طراحی شهرهای پایدار و ابرشهرهای پیشرفته است. وی با سخنرانی‌ها و مقالات بسیاری ایده‌های خود را طرح و از آنها دفاع می‌کند. این ایده‌ها بازه‌ای از شهرهای پایدار، کارایی انرژی، مدیریت منابع طبیعی، فناوری سایبری‌شده و نقش علم در جامعه را شامل می‌شوند. فراسکو به همراه همکار و شریک خود رکسان مدوز (Roxanne Meadows) بنیان گذار و مدیر ارشد پروژه ونوس هستند. پروژه ای که شاید راه حل بزرگترین مشکلات شیوه زندگی به لحاظ روان شناسی، شهرنشینی، تسریع و بهبود در زندگی شهرنشینی، حفظ منابع پایدار و ذخیره عنصر زمان باشد. در ادامه خلاصه ای از فعالیت های فراسکو و پروژه ونوس را مشاهده می نمایید. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
تکنولوژی هایپرلوپ مورد ویژه ای است که در چند سال گذشته بحث داغ سیستم های حمل و نقل به شمار می رود. همانطور که احتمالاً حدس زده اید، هایپرلوپ آمده تا آینده صنعت حمل و نقل را رقم بزند. این شرکت از یک سال پیش به طور مخفیانه فعالیت می کرد تا این که در مقاله ای که Forbes منتشر کرد، از فعالیت های هایپرلوپ صحبت شد. در چند سال گذشته بحث این تکنولوژی به عنوان پروژه ای برای حمل و نقل بین شهری مطرح شده و به صورت جدی در حال اجرا می باشد . اولین نمونه هایپرلوپ بین شهر لس آنجلس و لاس وگاسس در حال بهره برداری است که برای جایجایی بار در نظر گرفته شده است. اولین پروژه حمل و نقل انسان توسط قطار هایپرلوپ بین شهر های ابوظبی و دبی به اجرا می رسد که این مسیر 750 کیلومتری را در 12 دقیقه سپری می کند. پروژه هایپرلوپ 1 برنامه ای گسترده برای توسعه 11 خط در برخی ایالت های آمریکا می باشد. در ادامه به معرفی 11 مسیر حرکت این پروژه پرداخته ایم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
امروزه توسعه دهندگان و اپلیکیشن های طراحی و معماری برنامه های ساده، زیبا، پرکاربرد و راحتی را در اختیار کاربران قرار می دهند. گروه برنامه نویسی Morpholio جدیدترین برنامه طراحی داخلی و دکوراسیون را رونمایی کرد. اپلیکیشن Meet Ava یک ماژول نیمه خودکار راحت و ساده است که به کاربر اجازه یکپارچه سازی بین تمام المان ها و آبجکت ها را می دهد. از جمله ویژگی های این برنامه راحتی و کیفیت بالای آن می باشد. طراح می تواند با چینش ساده وسایل و تغییرات محیط به وسیله مرجع داخل برنامه طرحی کارآمد و کامل ارائه دهد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
گروه واقعتی مجازی Bee Breeders یک مسابقه با موضوع معماری در واقعیت مجازی (Architecture in Virtual Reality) برگزار کرده و پس از بررسی طرح های موجود سه طرح برتر را در گالری واقعیت مجازی کمپانی خود معرفی نموده اند. در این گالری مجازی بازکنندگان می توانستند در فضای خیالی طرح های برتر و یا پروژه های ارسالی گشت و گذار کرده و نگرش ذهن شرکت کنندگان را به صورت مجازی لمس کنند. در ادامه سه برنده واقعیت مجازی در معماری را معرفی نموده ایم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
یکی از روش های متداول کار با پرینتر سه بعدی به کار بردن لیزر در تمام جهت های برش یک حجم به صورت لایه به لایه می باشد. در این روش اشعه لیزر کل حجم را به صورت لایه به لایه از بالا برش می دهد تا فرم مورد نظر شما به اتمام برسد. این روش وقت گیر، کند و هزینه بر می باشد. محققان با استفاده از هولوگرام سه بعدی روشی مدرن با سرعت عمل به مراتب بیشتری ارائه داده اند. در ادامه ویدئوی کوتاهی از نحوه عملکرد این پیرنتر سه بعدی برای شما قرار داده ایم.
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
جهانی که در آن زندگی می کنیم همواره در حال تحول و ارائه روش های غیرقابل پیش بینی در مدیریت شهری است. یک تصویرگر و هنرمند دیجیتال روس، یووگنی کازانتسف طرح های زیبایی از آینده معماری، شهرسازی و معابر عمومی و تکنولوژی ارائه کرده است. تصاویر و اسکیس های وی شهرها و یا مگاسیتی های عظیمی را به نمایش گذاشته که از تکنولوژی های پیشرفته برای حمل و نقل، مصارف درمانی، فضاهای ورزشی، صنعت و زیبایی شناسی طبیعی بهره برده است. در یکی از این کانسپت ها مشاده می کنیم که ماشینی عظیم در حال کاشت درخت و افزایش پوشش گیاهی در جنگل می باشد.  
برای مشاهده تمام طرح ها با آرل در ادامه همراه باشید...
نویسنده : مسعود فلاح
معماری پویا به طراحی ساختمان هایی گفته می شود که خود را با نیازهای ساکنین تطابق می دهند و براساس شرایط های مختلف با کاربر تعامل برقرار می کنند. طرح پیشنهادی inFORMation کاملا بر اساس معماری پویا شکل گرفته است که ایده آن غنی سازی فرم های معماری به منظور افزایش توانایی تعامل کاربر با فضا است. معماران این طرح با قرار دادن عواملی (agent) در مقیاس های مختلف که توانایی برقراری ارتباط با یکدیگر و در نتیجه تعامل با کاربر را خواهند داشت. طراحان به منظور پاسخ دهی مناسب، شرایط و وضعیت های متفاوت بوجود آمده را کدگزاری کرده اند که با مشاهده و تفسیر رفتار کاربر پاسخ مناسب را ایجاد شود. همراه آرل باشید..
تحریریه معماری آرل
گروه معماری roosegaarde در پکن، یکی از آلوده ترین شهرهای دنیا اثری ساخته که علاوه بر زیبایی، هوا را نیز تصفیه می کند. طرح او یک سازه فلزی هفت متری است که درون آن دستگاه تصفیه هوا قرار گرفته است. این برج، هوای آلوده را می مکد و هوای پاک را باز می دمد. ایده ساختن بزرگترین تصفیه کننده هوا در سفر سه سال پیش او به پکن شکل گرفت. همراه آرل باشید..

سیستم ساخت سازه های بتنی به روش قالب تونلی برای اواین مرتبه در فرانسه به سال 1950 میلادی ابداء شد و بعد از 40 سال در سال 1990 این سیستم وارد کشور ترکیه گردید و در همان ابتدای امر مورد توجه شرکت mesa که یکی از پیشگامان سیستم قالب سازی ساختمانی است قرار گرفت که بعد اصلاحات بیشتر در طی تجارب کاری نهایتا در سال 2007 با شماره ثبت 1327413AWO توسط همین شرکت مورد ثبت بین المملی قرا گرفت.
مجموع ۱۳۷ رکورد - در ۱۱ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir